Grand Canyon II
Colorado River, Arizona
Bildet inngår i albumet Landskap USA -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167916} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torunn Maria H.

Åh, der e sikkert gøy å knipse bilde! Mektig natur. Ej e ikkje go på det tekniske, men ej likte komposisjonen og fargane.

Mvh, Torunn :)
Torbjørn K.

Helt klart ditt beste i serien, og etter min mening et meget bra bilde. Her er komposisjonen helt etter læreboka, med linjer dybde og forgrunn plassert i det gyldne snitt. Fargene i steinene i forgrunnen, lysstreif og skyggespill i fjellene i bakgrunnen er også bra. Jeg synes dog du ikke har utnyttet helt potensialet dette bildet hvirkelig har i etterbehandlinga. Jeg ville redusert mellomtonene noe med levels, gjort skyggene noe lysere i highlights/shadows, lagt på noe varmere toner og økt fargemetninga samt gitt det noe mer skarphet. Da kunne det blitt ''perfekt.''

Torbjørn
Svein-Jørgen W.

Kjempefint komponert. Synest du har taklet blanding av skygge og sollys godt.
Kim Daniel A.

Hei oisten,

Haaper du hadde en bra tur :)

Dette var det bilde fra grand canyon jeg likte best, fint med den planteveksten du fant der.

savner kanskje litt den ''roede'' feelingen, men kanskje du har klart aa finne en litt annen maate og presentere det typiske paa?

snacks,
kimd
Daniel M.

Et noe annerledes bilde fra denne ''kjempekløften'' sånn i forhold til de jeg har sett før, og det skal du selvfølgelig ha plusspoeng for. Komposisjonen er jo upåklagelig og den planteveksten der ga det hele et aldri så lite ekstra piff, så funket bra det her.

Synes kanskje at skyggepartiet på selve hovedveggen der kunne vært lettet en smule, for det fremstår i mørkeste laget her på min skjerm ihvertfall.. Er jo dog klar over at du har en særdeles mye bedre og temmelig ''korrekt'' skjerm, så ville ikke ha veddet penger på at det stemmer helt det jeg ser her for å si det sånn.. :-)

-Daniel-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu