-0-
Bildet inngår i albumet Madagaskar -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-12-13 21:25:41
    Versjon #2
Utstyr
  • G5
  • 80-200/2,8
  • Brennvidde145mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 320
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167940} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Bjørn H.
God kveld og takk for sist.
Skal si du kommer med en godt bilde her, en vått bilde, men likevel ett godt,stille og harmonisk komponert bilde med gode farger og motiv.
Jenta tenker så det knaker, men likevel en stille og humørfyllt person.

''et drypp
to drypp

en liten dam
en liten bekk

haken er våt

jeg ser deg
i dammen
ditt ansikt''

Har du vært ute å reist i høst kjære Line?

God kveld vidre, og heisan sveisan førjulstid.

Bjørn
Espen A. I.
Tittet gjennom bildene dine. Noen var av dårlig teknisk kvalitet, men fantastisk komposisjon osv.. Så jeg tenkte: Bare hun får seg et bedre kamera vil makrobildene bli supre. Jeg kom til dine fuglebilder, hvor jeg så at du hadde skiftet utstyr til Nikon D-100! Ja, nå skal vi se tenkte jeg. Og da kom makrobildene fikk jeg hakeslepp.. Hvilke vakre bilder med gjennomtenkt lys og komposisjon. vakkert!!!

Til bildet. Bra bilde, men jeg synes kanskje den tingesten som flyter bak jenta. Flott teknisk arbeid og bra komposisjon.

Du er bokmerket og jeg gleder meg til ditt neste bilde..

mvh Espen
Linde G.
Jeg synes du har tatt et vakkert bilde av en vakker jente, ja du kunne ha tatt bort det gulaktige bak henne fordi desverre er vi laget slik at øynene fokuserer på et bestemt sted først, og for meg ble det der. Men pyttsan, bagatellmessig ... Nydelig. !


Hilsen
Linde Gilberg
Stig S.
Ettertenksomt og vakkert! Midtstillingen bidrar til ro i bildet. Planten som flyter i vannet blir kanskje et fremmedelement, men rommet der ville blitt tomt uten noe. Der er noen flekker til h for jenta som jeg muligens ville fjernet, kanskje også så med det blå feltet i h billedkant, synes det bryter roen. Resterende blått bryter fint og bidrar til liv i bildet. Veldig bra, Line :-)

--stig--
Eyvind R.
Dette var et bra bilde. Ettertenksomt blikk mot hendene , lys og farger, utsnitt, det grønne bak. Tilsammen gir det et svært severdig bilde..

MVH Eyvind
Eirik H.
Dette var bra (som det er). Umiddelbart fekk eg intrykk av at dette var ein mediterande augenblink og at biletet skulle formidle noko andeleg eller denslags. Jo meir eg ser på biletet, jo meir daglegdags blir jenta og det ho driv på med. Det ser ut som om ho pirkar på ei nagl i djup konsentrasjon. Biletet er framleis flott, men innhaldet har endra seg for min del.
Anita S.
Dette bildet likte jeg VELDIG godt! Var noe spesielt..
Fint med bevegelse i vannet..
as
L K.
Et fantastisk s/hv-motiv var det første som slo meg. (Jeg er s/hv-mann!). Men så ser jeg at fargene er utrolig spesielle og delikate. Jeg er enig med de som sier at flyteplanten oppe til venstre tiltrekker seg blikket.

Virkelig bra!

- lakris
Stine J.
Et fint barne/badebilde. Spesielle farger på vannet. Ettertenksomt blikk på jenta der hun studerer et eller annet på fingen. Bra!

mvh Stine
Chr. G.
Liker kontrastene mellom det myke vannet og den skarpe jenta. Spesielt med det rødbrune vannet som jo passer utmerket til hovedmotivet (fargede rammer derimot har jeg ikke så stor sans for). Det blå gjenskinnet av himmelen pluss vannplanta, som er akkurat så lite iøynefallende at den ikke trekker nevneverdig ned, bryter opp og skaper balanse i positiv forstand. En flott portrett av ei jente - som kanskje litt sjenert plutselig ble interessert i fingeren sin? Godt eksponert. Absolutt godkjent etter mine begreper, og jeg løper ikke umiddelbart videre.
Dag T.
Nydelig bilde, og jeg er enig i at de flotte fargene står i kontrast mot det dagligdagse hun gjør. En underlig kontrast som mest finnes i hvordan vi er vandt til å se på bilder.
Line Kristin W.
Tusen hjertelig takk for så flotte, blide tilbakemeldinger! :-)

Ekstra til Bjørn (Stierne) som skjemmer meg bort med så flott dikt igjen, da :-)
(Jepp, nettopp kommet hjem fra herlig tur i regnskogen :-)

Og til Espen som har tatt seg til til å gå igjennom SÅ mange bilder! Føler meg jo rent beæret av sånt! :-) (Å jo, er ofte fristet til å fjerne mange av ferskingbildene, ja ;-)

Og til alle de andre fine kommentarene:
Godt å se flere nevner kontrastene mellom den ''åndelige'' stemningen og den hverdagslige aktiviteten. Foruten fargene er dette også hva som fascinerer meg og fikk meg til å legge ut bildet.

Regnet med reaksjoner på vannplanten, ja. Jeg vurderte å fjerne den, men endte med at bildet både ble for ''glatt'' og mistet balanse uten.

Dog, SÅ sprakende var verken den eller bildet forøvrig ment å være. Det ble laget med både PS CS2 og XP SP2 nyinstallert og efter en måned borte fra PC'n registrerte jeg ikke at ''etellerannet'' hadde byttet ICC-profil samtidig >:-Z

Skjermkalibrering er mystiske greier, - jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger på v#2. Den skal være lysere, mindre mettet og ha lavere kontrast ... om skjermen min nå nærmer seg ''virkeligheten''.
Forhåpentlig er også vannplanten og rammen mindre iøyenfallende?

Takk igjen til dere alle for finfin inspirasjon! :-)

- Line :-)
Arne S.
Nydelig menneskeskildring. Fargene er utsøkte og gjør bildet spesielt. Versjon 2 er vesentlig bedre enn originalen. Lyset er mykere og fargene lettere. For min del kunne vannplanten ha vært borte. Men da måtte utsnittet også justeres en smule.

Per Harald O.
V1 ble et nydelig portrett!
Dag J.
Nydelig dette. Det har en mediterende stemning i seg, og lyset er fantastisk.

Foretrekker v1.
Carsten A.
Dette var veldig delikat og engasjerende! Vannplanten må være der, men jeg syns den har en noe for dominerende karakter i begge versjoner. Sin vist nå blir det V1 for meg, men jeg ser gjerne en V3 med toneforløp etc- som i V1 og vannplantens nivå senket en god del.

MVH CA
Eli L.
Fargene og stemningen og jenta ser så nyelige! (Så nydelig at jeg ikke en gang spekulerer i hvorfor vannet er så brunt.) Noen ganger må jeg bare se et godt bilde for å få en fred i hjertet (særlig når jeg jobber) og surfer litt rundt på forskjellige fotosier for å se. Dette var bildet som ga meg denne fine roen i dag.
Line Kristin W.
Tusen takk for inspirerende tilbakemeldinger til dere siste fem også :-)
Og smekk på lanken til meg for å være så uforskammet treg!

Skjønner i eftertid at jeg heller ikke kom helt i mål med kalibreringen før versjon #2, noe den lyse vannplanten antagelig lider litt ekstra under. Æsj at det skal være så vanskelig og gudskjelov at jeg har dere til å hjelpe meg!

Eli; Hjertevarmende ord...

- Line :-)
Avsluttet .
Vakkert lys, vakker pike, vakkert ..... vakkert ... vakkert ... (bosett fra planten som absolutt bør dempes). Problemer med å bestemme meg for V1 eller V2.

hilsen
Wilhelm
Arve Herman T.
Fy flate dette var fint synes jeg. Det ser ut som om jenta bader i flytende sjokolade...

Jo ja det er nok også min mening at det som flyter bak henne ødelegger litt, men det er jo ikke sikkert bildet hadde blitt slik om du hadde ventet noen sekunder eller minutter, for at det skulle forsvinne. Det er et bilde der og da. Og jeg synes det ble kjempefint.

Vennlig hilsen
Arve Herman Tangen
Line Kristin W.
Tusen takk for fine kommentarer, Wilhelm og Arve Herman! :-)

Ja, den derre derre ... nnngh ... vannplanten irriterer meg óg. Tror fortsatt bildet trenger den, men i en langt mer dempet versjon enn slik den fremstår i begge disse (nett-)versjonene.

''Bader i flytende sjokolade'', - ja, ikke sant? ;-)

- Line :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu