Golden Gate - lokalversjonen
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBanding oppsto da bildet ble lagt inn her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger658
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig fine linjer! -god dybde.
Først savnet jeg litt mer luft til venstre, men kaster fra meg den tanken.
Fint forsvinningspunkt.
Liker lysene og fargene.
Fint å se broa fra denne vinkelen.

vh ingebjørg
Avsluttet .
Smakfull fremstilling av broa til Kalvøya dette...vesentlig mere smakfull en mine to vel noe røffere fremstillinger på bilde nr. 189667 og bilde nr. 146405 . Fint panorama og klassisk pent dette...selv om det vel ikke er allverdens spennende. Teknikken sitter jo veldig godt da.
Lars-Anders M.
Vakkert dette. Farver og linjer er harmoniske. Stå på.
Jan O Ø.
Hei. Dette var da ikke verst. Fin dybde og fin farge på himmelen. Hvis man skal si noe negativt så måtte det bli at det kanskje er i meste laget med lys fra hus i alle retninger. Men jeg forstår at det blir litt vanskelig å få det til annerledes. Fint format som står godt til motivet.
Mvh Jan O.
Johan K.
Bra dette. Flott farge på himmelen
Bra komponert, med god dybde.
Er litt enig i JOØ angående lys fra alle husene, som kan være litt forstyrrende. Men, sikkert vanskelig å unngå.

Johan
Steinulf L.
Svært vellaget. Enig i at det er mange lys fra diverse hus. Men tar du bildet vesentlig senere når disse lysene er borte, forsvinner også himmellyset. Velplassert Kolsåstopp som ikke kommer i konflikt med kablene.
Inger Anne Maritsdotter V.
Lokalversjonen funker bra den - fargene kan minne om et postkort derfra,

veleksponert og stemningsfullt bilderesultat.

Inger Anne
Eyvind R.
Et vellykket bilde med linjer som går gjennom bildet på en velvalgt måte. fint lys på himmel.. bra.

MVH Eyvind
Espen A. I.
Flott dette! Vakker komposisjon som jeg synes fungerer svært bra. Ikke så mye mer å si om den saken! :-)

mvh Espen
Judit W.
Hei Odd Tore!

I got mixed up a little bit when I read the title of your photo – the first part of it :) Golden Gate? Oh, the local version! What a difference! Where? :)

Perfect composition! Beautiful lights on the horizon. I like the brownish-yellow sky very much; it's a good background for the bridge. The reflections on the surface are amazing as well.

Judit :)
Janne L.
Vakkert. Flott med broen i shilouett. Fint med lysene fra byen i bakgrunnen. Fint utsnitt. Med andre ord et godt seerverdigt bilde.
Janne
Tore B.
Nydelig! (Men sist jeg besøkte Golden Gate Bridge, var det da vitterlig tre kjørebaner i hver retning!)
Avsluttet .
Flott skue.
Velvalgt utsnitt og kamerastandpunkt/-vinkel. Fine linjer og toner. Kan ellers bare henge meg på rosen.

MvhJRH
Odd Tore S.
Takker for kommentarene!
Helt spesielle lysforhold denne kvelden: Tett tåke i høyden og snøbyger. Jeg arrangerte natt-o-løp på Kalvøya, og der var så lyst at man kunne lese kart uten ekstra lys på åpne områder.
Golden Gate henspeiler på lyset, det var virkelig gyldent. Siden lyset skyldes veibelysning og andre lys i Sandvikaområdet, ville det blitt galt om det ikke lyste i bebyggelse osv. Ikke ville det blitt gyldent lys heller.
Tore: På mine bilder av Golden Gate, CA versjonen, er det flere kjørebaner, i den utstrekning det er mulig å se slikt i tåka. Men ikke noe gyldent!
Judit: This evening view of the bridge to Kalvøya was more golden than any view I got of the original CA version. The golden sky is not the sky at all, but rather fog and local snow showers illuminated from below.
Odd Tore
Kurt S.
Rett og slett vakkert. Et utrolig spesielt lys du fikk denne kvelden. Slikt må selvfølgelig utnyttes.
Linjeføringen med broa gjennom bildet synes jeg ble helt optimal.
Nydelig fargetone og et flott bilde.
Mvh Kurt
Erik J.
Dette var jo rålekkert! Nydelig lys/komp.
Erik
Vegard L.
Oi dette var jo et meget flott bilde. Meget bra utført.
Mvh Vegard
Tone A.
Flott tittel på dette bildet som har den gylne og klare himmelen med brua sine silhuettar som forgrunn. Linjene til brua kjem fint fram mot denne reine himmelen. Flott dybde med brua frå den ein sida til den andre sida av bildet. Lysa fra husa livar opp bildet som er dominert av den gylne himmelen og den store brua. Eg bare lurar korleis bildet hadde sett ut med ca.1 cm. kutt nede, pga at det er mykje mørkt i forgrunnen. Vakkert bilde med fine linjer og vakre gylne fargetonar.
:) Tone
Odd Tore S.
Tone:
Jeg har prøvd, og tror at det tåler kutt i bunnen, så lenge det er tilstrekkelig med mørkt under speilingene til venstre.
Jeg er nok litt (for) tilbakeholden med å kjøre i alt for utpreget panoramaformat her, fordi thumbnailene da blir nesten meningsløse.
Odd Tore
Roger K.
Hei og god søndagskveld, Odd Tore!
Kommer litt ut i rekken jeg her. En lokal vesjon står da ikke tilbake for originalen spør du meg. Kameraet ditt takler godt lysvariasjonene i dette tilfellet godt, ser jeg. Lett gjengrodd i åsen på høyre side, men har vel en årsak i snebygen som ligger på lur der. Virkelig mange flott motiv som kan fanges inn i lyset fra byen under gitte situasjoner som her. Linjeføringen av broen synes jeg var perfekt. Her treffer du min smak meget godt.
Du spurte om lysmålerfeil på D70 var en fabrikasjonsfeil. Det er en liten serie på den som har dette problemet som kan oppstå. Derfor en utvidet garanti om så 10 år sies det. Jeg er spent på D200 selv. Til den prisen kunne jeg ikke la være. Nå skal det sies jeg har vært fornøyd med D70, men den kommer til kort når det gjelder hurtighet og isoverdi. Blir ikke å kvitte meg med den. Det er ikke alltid pixler som gjelder for gode resultat, men bruken og gode opptikk som teller mest da. Den 17-55 med fast 2.8 er en helt fantastisk linse og virkelig spent hvordan den arbeider med D200. Når den kommer og blir tatt i bruk skal du få høre resultater.

Ha en fin søndagskveld

Mvh RK
Jan Frode A.
Farger og lys tiltaler meg. Flott stemning og 'postkorteffekt'.
Siluettvirkningen av broa, mot dette spesielle lyset, blir veldig bra.
Broa gir en fin dybde som drar blikket innover, samtidig som den rammer inn miljøet i bakgrunnen. Fin inndeling av flatene.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu