Opprop fra Lasse!
Da jeg nylig kom hjem fra ferie, ble jeg møtt av lusa på gangen. Der var nemlig Lasse i ferd med å rigge opp til fotosession, - frenetisk bablende i vei om ''moralsk støtte til Høyesterett'', ''sladd Moralsk Luseparti!'' og ''kunstnerisk frihet''.
Han forlangte umiddelbar action.

La meg understreke at bildet er et bestillingsverk og at jeg som fotograf/formidler derfor ikke kan holdes ansvarlig verken for innhold eller budskap. Ethvert moralsk, etisk, politisk og/eller juridisk ansvar påhviler således oppdragsgiver Lasse Linselus.

Lasses's opprop:
Ned med diskriminering av guttelus!
Opp med kunstnerisk bevegelsesfrihet!
Ingen sladd på dotten!

;-)
Bildet inngår i albumet Små raringer -

Du tror det ikke før du får se det =:-O
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPB6 belg, El-Nikkor 50/2,8
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Eirik H.
Lasse er fin han, men han blir hengande litt i eit tomrom på dette biletet. I tillegg har du vore litt hard med oppskapringa av blomen. Det er ein del artifaktar der som er sjenerande.
Line Kristin W.
Hm... skjermen min er kanskje for mørk fremdeles. Jeg ser artifaktene når monitoren settes til 'Dynamic' vs 'Standard'. Nei, det va'kke bra.
Takk skal du ha, Eirik!

Men blomst? Høh! ;-)

- Line :-)
Odd Tore S.
Jeg tror ikke Lasse er lykkelig her.
Etter det jeg kan se, henger han med sugesnabelen.
Litt lurvete i bakkant er han også, som om han ikke klarer helt å bli fokusert på i dette overveldende lyserøde miljøet.
Selv om han tydeligvis fortsatt higer etter toppen og uttrykker seg med utropstegn, kanskje han innerst inne ikke er den karen som liker å stikke seg ut? Kanskje føler han seg som et fremmedlegeme her? Kanskje trives heller ikke han i slike pastellaktige omgivelser som minner om amerikansk reklame for badeværelser?
For Lasses del håper jeg på skifte til et mer juleaktig miljø. Mulig at han også ønsker seg nisselue til jul?
Odd Tore
L K.
Haha, ja denne var fornøyelig. Det gjør seg med litt humor på morgenkvisten.

Skal tro om dette er en morgenkvist?

(haha)

Men lusa på gangen kan det da ikke være. Dette må være en riktig tøffing. En jentelus. Ikke Lasse lus, men Lise lus. Nå vel, det er ikke min sak. Du får meg helt på glattisen. Ha en fin dag!

- lakris
Magnus A.
Du sprer glede og humor med bildene og undertitlene dine,dyktig er du tilgangs,meget bra.
mvh.Magnus A.
Espen A. I.
Skjørt, lite og til tider svært pent. Dette var vakkert, men du kunne hatt noen tekniske forbedringer på skarphet.

mvh Espen
Lars-Anders M.
Beklager Line Kristin Woldbeck. Ta det ikke så allvorlig. ( Pardon min fransk; bullshit! ) Hv mener du med dette? Er jeg en fransk hundskit? Jag er Svensk men inte en hundskit. Men ok hvis du oppfatter meg slik så må du ha din rett til det.
MVH
Lars-Anders Mosskull

Dette er mitt svar på din kommenter til mitt bilde bilde nr. 209526

Dine bilder er ok. De er ikke sånne som mine som bare er skit om man ikke manipulerer dem.
MVH
Lars-Anders Mosskull.
Magnar B.
Artige kryp og fine pastellar… jenta mi på 5 ville ha elska den rosafargen …  litt meir skarphet på beina ville gjort susen endå sterkare… men det er vel ikkje meir å gå på når du er så nær?
Likar engasjementet ditt … !!
Line Kristin W.
Tusen takk for fine, likefremme kommentarer! :-)

Litt ekstra til dere som skjærer igjennom artifikser & fokusfakter og ser humoren jeg ønsket, men kanskje ikke helt lyktes i å få frem ;-)

Å joda Odd Tore, Lasse er i sitt ess i rosa rhododendron, han. Han drømmer jo om modellkarriere i Hollywood, så han har vel litt større toleranse for amerikansk baderomsreklame enn de fleste av oss andre. Vi får se, kanskje han har ordnet seg blinkende Rudolfhorn mens jeg var borte? ;-)

Lakris (hehe, morsomt nick!), gutter er jo som kjent ikke alltid så tøffe som de liker å tro de er, men Lasse ER faktisk prototypen på steintøff guttelus. Tenk bare hva det koster en macho å stille som utbrettsgutt i rosa, da! Hadde du gjordt det, kanskje? ;-)

Magnus; Humor og glede kan vi aldri få for mye av. Ordene dine gjør meg veldig glad, tusen takk! :-)

Espen André (m.fl.), jeg skulle selvsagt gjerne hatt større skarphet både her & der & overalt. Å få synlig større DOF/bedre ''frysing'' på/av en løpende, gjennomskinnelig 2 mm. guttelus på 5 cm. avstand, uten tilleggslys og med opptaksformat langt større enn 1:1 (kun kantene er beskåret, Lasse er ''urørt'') er desverre ingen enkel sak. Ikke at bildet blir bedre av all verdens ''unnskyldninger'', bare en forklaring. Lasse er forresten stolt over at du synes han er vakker :-)

Lars-Anders; I tillegg til at din kommentar dreier seg om en opplagt misoppfatning, synes jeg den er totalt malplassert her. Svar - med det forhåpentlig også oppklaring - har du fått både under bildet saken hører hjemme under og i din diskusjon ''Er dette ok?''

Magnar, hils frk. Datter'n og gi henne en skikkelig luseklem fra Lasse, da! Ikke mange mikromillimeter å gå på nei, det har du rett i. Engasjement er bra, tusen takk for ditt også! :-)

- Line :-)
Arne S.
Hehe, herlig og fengede, både visuelt og humoristisk. Ikke minst på grunn av divergerende signaler. Jeg tror hun er en jentelus, med mindre han er grønn av misunnelse.

:-)

Avsluttet .
Likte kommentaren til Arne :-) Enig med Arne også.

Stian Håpnes
Ioannis L.
Hei Line Kristin!
Jeg ønsker deg en riktig god jul.
Måtte alle de små tingene som gjør livet ditt fascineredne, alltid finne deg. Ellers så vet jeg at du vil finne dem! ;D
Camilla K.
forsiktig med oppskarpinga.... ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu