Stunt
Eskil Rønningsbakken på akerbrygge
Utstyr
  • eos 5 d
  • 14mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger973
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas A.
Her er bilde fra samme serie: bilde nr. 209836
Inga Lill L.
Hei!
Det andre bildet ditt var ''renere'' og mer estetisk vakkert, mens dette bildet inneholder mange elementer som gjør bildet mer urolig. Men når det er sagt så er jo dette bildet skikkelig tøft! Ser ganske skummelt ut, og det kribler nesten i magen når jeg ser han henger der...

Hilsen
Inga Lill
Espen M.
Stilig bilde! Ser ut som du har vore litt kjapp i lysninga av balansemannen, litt forstyrrande glorieeffekt... i mine auge, i alle fall.
Ser du har gått over fra 1Ds mark II til 5D... nokon spesiell grunn til det? Nøgd med 5D sånn ellers? Har 10D sjølv, men sikler etter 5D. Problemet er at eg tar gode bilder med 10D, så eg treng vel strengt tatt ikkje noko betre... :)
Ina W.
Dæven! Får håpe han har kontrollen her..

Jeg synes overhode ikke at det gjør noe at bakgrunnen er såpass ''rotete''! Fint at man ser livet nede på brygga, og dermed hvor høyt opp han er.
Enig i det Espen sier om ''gloreieffekten''.
Ellers stilig med bruken av vidvinkel.
Avsluttet .
Ser Espen ikke er helt fornøyd med ''glorieeffekten'' ved hodet, men jeg synes det er et utrolig bra innslag. Sammen med skyene skaper du virkelig følelsen av at han utfordrer elementene. Også veldig bra at du har gjenskapt Aker Brygge så folkelig. Vitner om at han ligger midt mellom himmel og jord, for det gjør han jo også. Av kritikk kan jeg nevne at de lyse områdene på mannen blir kornete på min skjerm, har du brukt dodge-tool?

Dag J.
Bra dette, selv om det kanskje burde vært litt mer luft over foten hans. Dette kan du jo legge til ganske enkelt.
Christer B.
Kult. Blir helt svett av å se på det! Tror du kunne guffet på mer kontrast i himmelen for å dramatisere yttligere, men herregud, stert som bare f.... dette.
c.
Thomas A.
Hei, Espen gikk over til 5D da jeg menerdet var et vesentlig bedre kamera enn DS. Særlig farge-metningen. Syntes det er et fint tilleggs kamera til de andre markII-ene som jeg bruker.
''Gloria''-effekten komme nok mest solen som er bak personen. Bilde ble tatt i sterkt motlys.
mvh
ThomasA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu