Soldat
En av soldatene som vokter sphinxen i Giza.
Jeg er mest fornøyd med å ha spinxen i bakgrunnen for det er en del av jobben hans.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Veldig fin kontakt melleom kameraet og motivet.
ville kanskje ha økt kontrasten litt i photoshop?

Marius
Lise H.

Øke litt kontraster, så blir det mer smell. Men veldig fint ellers altså. (trodde ikke man fikk lov å ta bilder av militære og politi i Egypt, jeg. Det fikk ikke vi lov til ihvertfall...) Stilig å ha fått med Sfinxen i bakgrunnen slik du har gjort her.

Lise
Olav L.

God kontakt med en streng politimann det der, pluss for Sfinxen i bakgrunnen.
Men det er for blasst, slik det fort kan bli når lyset er akkurat feil (og det er kanskje en del støv/sand i lufta også). Veit ikke hvor mye som kan fikses i etterhånd, men en justering av kontrast og levels vlle nok hjelpe noe.

O
Elin O.

Bildet er tatt når solen er i ferd med å gå ned. Klokken er 4 og området stenges - derfor er det blast. Det var sånn lyset var. Jeg mener at det er mest riktig å beholde bildet sånn, men skjønner godt at dere mener det blir litt blast. Man må nesten ha vært der. :)
Eirik H. U.

Flott motiv. Ville også økt kontrasten noe i ettertid, det trenger ikke å ødelegge det støvete miljøet. Kanskje ville jeg prøvd på mer dybdeskarphet for å få detaljer i sfinxen.
George M.

Fint bilde med god øyekontakt. Enig med deg at man må ha vært og ''sett lyset'' :-).
Stemningen blir ikke virkelighetstro hvis man bruker ''auto levels'', ok, det blir kanskje et ''bedre'' bilde, men helt anderledes enn virkeligheten.

Og bilde av militært personell, ikke lov i et muslimsk land - kan være direkte farlig. Men Egypt er noe for seg selv, kaos hvor ingen følger reglene (iallefall ikke i trafikken), og de tar det tydeligvis fotoforbud ikke så nøye på turist øyer som dette...
Elin O.

Jeg visste faktisk ikke at det ikke var lov å ta bilde av dem... Jeg spurte ham etter at jeg hadde snakket med en gjeng med jenter som jeg også tok bilder av - og han sa ok. :) Godt man ikke ble buret inne - eller enda verre: fratatt minnekortet!!
Pål G.

Liker veldig godt ansiktsuttrykket til soldaten. Noen prater om kontrast... mulig.. men det at bildet er litt blasst, gjør også at det på en måte ser litt gamlere ut enn det er... noe jeg synes kan være positivt.
Skal snart ned selv for å se... så kanskje jeg møter den samme soldaten..
Knallbra bilde!
Lise H.

Hei igjen Elin,
jeg tror jeg tilbaketrekker dette med kontrast. Forsøkte i PS, men det ble liksom ikke helt riktig likevel.
Bildet ditt er helt perfekt som det er.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu