Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger562
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut L.
Hei Kristoffer - et ''unseen'' aspekt igjen i fin s/h-presentasjon.
Litt merkelig motiv som skaper en uviss stemning; - skyggene fra lav sollys som lager lange skygger og samler seg i vannhullet, mens lange fullt belyste trestammer står rakt opp å betrakter det hele - det usette ? Hva nå, mon ?

Hvorom allting er (eller ikke); - ha en riktig god jul og vel møtt i 2006.

;-)
Knut
Avsluttet .
Fint skyggespill med skygger som leder blikket innover i motivet. Mange motiver i motivet her....iallefall for den med litt fantasi. God jul i Buskerud.
Avsluttet .
Oops...beklager, jeg bommet vel litt med lokaliseringen riktignok er Buskerud langstrakt - men det får da være grenser. Oppland ja!
Kristoffer L.
Den er grei. ;-)

Ioannis L.
Hei Kristoffer!

Jeg ønsker deg en riktig god jul.
Måtte alle de små tingene som gjør livet ditt fascineredne, alltid finne deg. Ellers så vet jeg at du vil finne dem!

Et vakkert bilde dette. Mystikken etterlater meg et spørsmål om hvor din skygge er hen?! ;D
L K.
Det er fint med de vertikale linjene oppe og dybdevirkningen nede. Men bildet som helhet er litt rotete. Kanskje det er de høye kontrastene?
Kristoffer L.
Tusen takk for inspirerende tilbakemeldinger!

Jeg vender ofte tilbake til Kajalunden, som dette fredede området heter, og tar alltid nye bilder. Uansett årstid og tid på døgnet hviler det alltid en avsondret og rar stemning over dette stedet, som jeg opplever som et grenseland mellom konkret, abstrakt og surrealistisk. I dette bildet opplever jeg selv det bittelille, mørke tjernet som et ''sort hull'' som suger til seg skygger og refleksjoner - og fortærer dem.

Ioannis: Skyggen min ligger igjen i bilde nr. 180163. ;-)

L: Ja, litt rotete er det. Dette er alltid en diskusjon en må ta med seg selv når det gjelder avbildninger fra naturen, som av vesen er uorganisert, selv om rotet til slutt går opp i en høyere logikk. Med enkelte unntak er jeg ofte ikke på jakt etter ''pene'' og velorganiserte naturbilder, men søker heller å fremvise noe mer abstrakt, som f.eks. en følelse, eller bare en vag fornemmelse...

- Kristoffer
Odd Tore S.
Her må jeg nok vende tilbake til bildet med skyggen din for å finne ro.
For meg blir det for mange detaljer på liten flate her. Så mange at tjernet mister sin kraft i det hele. Det hjelper da heller ikke at detaljene speiler seg i tjernet, og det derved mister sin virkning som mørkt og sugende øye.
Ikke det at bildet må være ''pent'' eller velordnet, men her mistet jeg oversikten og følelsen til tross for ledelinjene som skyggene av trærne utgjør.
Kanskje hadde større format hjulpet, kanskje annen skjerm, .....
Uansett, du har lagt ut mange utfordringer her på dotten, og jeg har ikke noe i mot å ta sats mer enn én gang!
Med ønsket om en riktig god jul,
Odd Tore
Avsluttet .
nydelig orden i kaos

Ø
Helge R.
Hei! Det er inspirerende å kikke på bilder som har ligget en stund. Husker de beste fra første gang jeg ser dem, slik er det med de to s/h bildene dine fra dette landskapet. Du er hellt over mot et grafisk trykk, kraftfullt sort. Skyggene skaper en følelse av noe innelukket, noe den lille dammen er med på å forsterke. Bra bilde hilsen
:)Helge
Kristoffer L.
Tusen takk for de siste kommentarene, spesielt til deg Helge, som har gått løs på et såpass gammelt bilde. Hyggelig. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu