Squid
Fra et marked i Ueno, Tokyo. Alt av havets delikatesser er på display...fristende?
Elsker rødfarge, så dette var midt i blinken:-). Har ikke gjort noen ting med det i etterkant.
Bildet inngår i albumet Japan - Fra min reise til Japan 2005.
Mer kan ses på:
www.uppercut.no/japan
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon 18-70mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169704} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kristel S.

Hei igjen, John Andre.
Ble sittende å se tilbake i dine bilder, og dette bildet har jeg stanset ved før. Jeg synes det er ytterst fascinerende, og kan se lenge på det, kanskje til og med hatt det på veggen!
Først er det kanskje litt vemmelse som vekkes - blekksprut er noe jeg ikke har smakt, og ikke VIL smake, barnslig nok. Og dette bildet hjelper meg ikke til å bli voksen :-)
Men jeg får også seksuelle assosiasjoner, helt klart på grunn av den dype røde fargen, og hvor saftig alt er. I den forbindelsen skulle jeg gjerne hatt bort skiltet, og latt hele bildet bestå av tentakler (er det ikke det det heter?).
Uansett, jeg liker dette svært godt, og finner det inspirerende!
Hilsen Kristel.
John Andre A.

Ja, som nevnt har jeg ikke gjort noe med bildet i etterkant, og det er min yndlingsfarge. Utrolige lukter og visuelle opplevelser på markedet...
De seksuelle assosiasjonene er spennende, noe jeg ikke har tenkt på i det hele tatt.
Godt du finner det inspirerende!
~John~
Ellen Therese R.

Hei John Andre!

Har kikket litt i arkivet ditt, og dette likte jeg!
Er veldig fascinert av blekksprut, men helst på avstand. Onkelen min fisket en liten én som han kastet på armen min engang, og den ville ikke slippe taket. Æsj, følelsen av sugkopper på hud er kanskje noe av det mest motbydelige jeg vet om til dags dato.

Uansett. Bortsett fra at bildet vekker minner, synes jeg det er er kult. For meg er det både fascinerende og ''repulsive'', en interessant kombinason. Pluss at den dype røde fargen er fantastisk vakker.

Jeg synes ikke det gjorde så mye med skiltet, det gjorde beistet litt mindre levende og ufarlig. Uten ville bildet vært mer rent og estetisk kanskje. Men siden dette er en dokumentasjon på dine reiser til Japan, synes jeg skiltet burde være med. Alt avhenger jo av hva man ønsker å formidle!

Hilsen Ellen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu