Tærsokker
... tåsokker eller helst tærsokker, iflg. eieren. Snodige greier som tydelig slår an hos klesbevisste småjenter.
Utstyr
  • Canon 1D Mk.II
  • Canon 70-200/2.8 IS USM
  • Brennvidde153mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 640 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1886
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Lars-Anders M.
Meget bra. Strålende bruk av farver og komp. Mye berdre en dine fuglebilder Carsten. Stå på i det nye året.
John S.
Nei. Bedre enn fuglebildene er det ikke. Ikke dårligere heller. Det ser ikke ut som om du har kjedet deg i jula.
Terje K.
Jeg ville nå sagt, at dette viser at du kan mer enn å fange bevingede vesen jeg da ;-) Å til dette fargerike bildet av en trampolinedanser (?) har du kanskje også fått bruk ei av telene dine og :-)

Terje
Hans Jacob H.
Fargerikt, enkelt og fengende gla-bilde. Ser ut som det er en ung turner her, og jeg ''ser'' den andre armen rett til værs og et engasjert ansiktsuttrykk. Likte spesielt detaljen med figuren inne i fingerkroken.
Carsten A.
Ikke juleopptak, derimot fra en sommerkveld i mai med nydelig lys, modellen - samme som på bilde nr. 211951 - står på duken til en ganske stor trampoline. Ingen turner, men en lattermild jente som fleipet om sokkene og tok regi (som hun pleier, om hun er i det humøret).

Opptaket har ligget en stund, det var vanskelig å få RAW-opptaket til slik jeg ville ha det, men med RawShooter Premium går det meste som det skal. Tekniske data lagt inn.

MVH CA
Birger J.
Synes USM bruken er for voldsom. Ellers en fargerik avbilding av sokker.
Ole Walter S.
Hei, et i mine øyne herlig bilde, fine og sterke farger passer fint mot den mørke bakgrunnen. Men må si meg enig i at USM bruken er for voldsom.

Jeg vet ikke om det er det, men kanskje, kanskje det er støv på brikken i kameraet som forårsaker den grå flekken foran på venstre fot, sett herfra. Hvis det ikke er det så er det vel ikke det da... :-)

Forøvrig artig å se at du tar bilder av annet enn fugl i år. En ny trend mon tro?

mvh/Ole Walter Sundlo
Carsten A.
Venstre fot eller venstre fot i bildet? Ellers blir det fort grå flekker og annet på sokker som brukes ute uten sko.

MVH CA
Ole Walter S.
Hei igjen, sett fra betrakteren blir det venstre fot, nærmere bestemt venstre fots tå nr. 2, ''peketåen'', naboen til stortåen. Rett utenfor nevnte tå og rosa ''skyggefelt'' er det en grå flekk. Ser du den?

mvh/Ole Walter Sundlo
Dag J.
Jeg ser også flekken gasnke lett, og den ser ut som støy.

Ellers mye bra, spesielt i kompet. Men det er på en måte for skarpt og fargemetningen på hånden er for høy til at jeg faller for det. Det blir nesten ubehagelig å se på. Litt demping av begge ville hevet det betraktelig i mine øyne.
Rune Edvin H.
Hei, dette var vel det man kaller sprudlende. Fargene slår passe mye og bildet har en rolig historie.
Liker, i motsetning til Dag, hånden.
Rune
Carsten A.
Du sikter antakelig til høyre fot, litt enklere å si det direkte.

På trampolineduken har det antakelig ligget en eller annen liten lys dott, som her såvidt er avbildet utenfor fokus. Støvflekker på brikken gir flekker som er mørkere enn omgivelsene, selvsagt ikke flekker som er lysere enn omgivelsene. Med såpass åpen blender som f/2.8 skal det forøvrig mye til før støv på brikken avtegner seg på synlig måte.

MVH CA
Carsten A.
Mitt forrige innlegg var til OWS, kommentarene fra DJ og RH vat ikke inne da jeg skrev innlegget. At det ikke dreier seg om en støvflekk skulle være greit forklart.

MVH CA
ingeborg w.
Jeg likte dette godt, et morsomt bilde. Her synes jeg det er tatt i såpass hardt når det gjelder farger og usm at det funker bra, det er litt over the top hvis dere skjønner.
Eirik H.
Perfekt. Dei skitne sokkane gjer susen. Frå biletet får eg inntrykk av ei viljesterk og bestemt ung jente. Dette er kanskje det beste biletet eg har sett frå deg.
Torgeir S.
Artig bilde med hærlige fargekontraster!

Mvh. Torgeir
Carsten A.
Ja, utgangspunktet - tærsokker - er ''over the top'', så da mente jeg at resten må følge på. Sokkenes eier fleipet ganske mye rundt dem også, så dety ga seg egentlig selv at de måtte bli hovedelement i et bilde.

EH: Takk for den, akkurat hvordan du kom frem til diagnosen skjønner jeg ikke helt, men den er ganske riktig!

MVH CA
Erlend K.
Artig bilde! Jeg synes du har med akkurat litt for mye i bildet øverste kant. Det mørke feltet mellom bena helt øverst er akkurat litt for mye etter min smak.

Disse sokkene forteller litt om humor til barn, men handen fremstår som litt voksen. Det bryter litt med bildet barnlige formidling.

Fint fargespill, og lyset i matten løfter bildet mye.
Christian H.
Som også Erlend Krumsvik er inne på var jeg litt i tvil på hvor gammel jenta var. Både hånda og huden på leggen syntes jeg ser voksent ut. Tærsokker, spesielt i så sterke farger, er imidlertid ikke noe jeg umiddelbart forbinder med eldre kvinner (med noen få unntak). Uansett, det spiller liten rolle. Lyset er strålende, bildet stråler av lek og du har utvilsomt gått nært nok. Meget bra.
Arne S.
Strømpene er motivet, men hånden gjør bildet. Enkelt og effektfullt med en smule plakateffekt.
Carsten A.
CH: Jenta, mitt eldste barnebarn Elin, er 12 år, mange vil sikkert si at hun virker moden for alderen. Dessuten er hennes mor thai, så Elin er nok stort sett noe mindre blek i huden enn det som ellers er (eller har vært?) mest vanlig her i landet.

AS: Selvfølgelig plakateffekt. Og det går an å tenke bilder selv om har det gøy og er omgitt av 3 knisende bøllefrø.

MVH CA
Jan Frode A.
Vakkert! Estetisk nytelse som formidler musikk og dans (slik jeg opplever bildet). Fargene balanserer veldig godt, utsnittet er perfekt. Joda, dette er et bilde som absolutt tåler gjensyn; et bilde som formidler så mye.

mvh Jan Frode
Johan G.
Friskt og fint fra deg. Kanskje en justering for å få frem en større forskjell mellom hånda og høyre fot. Høyre og venstre fot ser ganske forskjellig ut. Jeg synes det tar seg best ut med hvit ramme, siden bildeplanet og denne plakateffekten du snakker om hører ganske godt sammen.

Feiende flott.
Steinulf L.
Muntert og humørfyllt. Herlig med møkkete tær på sokkene. Et bilde med 'smell' og stopp opp effekt. Meget bra. Støvflekken er nevnt.
Stein Rune B.
Teknisk topp, flott bruk av farger, Skarpt ,og KREATIVT.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu