Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger667
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jon-Petter T.
Typisk situasjon fra julaften. Besteforeldre, barnefar og den ''tradisjonelle gyngehesten''.
Mor rydder og serverer litt, mens barna pakker opp.
En helt ok dokumentar.
Avsluttet .
flott bilde. Du har fantasisk mangen flott bilde, flink med lys og motiv. Liker det
Espen A. I.
Det oser kvalitet av dette familiebildet.

Særlig liker jeg komposisjonen som bygger opp situasjonen. Man ser godt at det er julaften, samt at situasjonen blir understreket av diverse familiemedlemmer som koser seg. En god beskrivelse dette.

mvh Espen
Hans Jacob H.
En ok julekveldskildring de fleste nok vil kjenne seg igjen i. Hver er opptatt med sitt, bortsett fra bestefar som sørger for at barnebarn for prøvd ut sin gave (som sikkert var den største av dem alle). Det mangler bare far som leker med togbanen som han selv gav bort (hehe). Komposisjonsmessig kanskje litt mye bord (kiste) i forgrunnen, men ellers upåklagelig teknisk.
Avsluttet .
Et familiebilde utenom det vanlige, det skal være sikkert. Vidvinkelen gjør at man kommer tett opp til, og nesten inn blant motivet. Her har du fått med det mest esensielle av en julaften innenfor bildet ditt. Bra! Hva slags objektiv er brukt her? 10mm? Godt fanget!
Dag J.
Takker.

AUL: 16 mm på 5D, gir ganske vid effekt ja.
Arne S.
Teknikk og tilnærming i kjent Jenssenstil! Dvs, det holder i massevis til sitt bruk. Min første assosiasjon - glad julen er over!

:)
Alf B.
Det første jeg tenker er at dette er verdens mykeste lys... Når du attpåtil sier at det er en 16mm så er det ganske godt gjort. Bruker du en håndholdt softboks, eller går lyset i en bakvegg?

Jeg synes bildet var fint.
Dag J.
Litt treg med tilbakemelding her Alf, men om du fortsatt lurer så brukte jeg bakveggen. Elllers takk for tilbakemeldingene dine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu