Blixt
Brisbane at night
Utstyr
  • Canon EOS 1N
  • EF 28-70 L
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker30s
  • FilmtypeFUJI
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17128} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Vemund L.

Kjempe-tøft. Er altid like artig, når man får med en lyn, på et bilde. Her er det jo fint by-komp, også.
Meget stilig.

Vemund
Henry L.

Utrolig stilig, men jeg syntes det var litt skevt? Ser man på hotellet (eller hva det er,) så kunne det nok rettes opp LITT..?
Avsluttet .

Ja dette var HELT TOPP. Det at en får med lynet, må vel bare være flaks og kan vel neppe planlegges? Har alltid lurt på hvordan en kan få til det...??

mvh
Terje
Aleksander J.

Oj, dette var kult -som faen!

TV: Blend ned og bruk ''bulb''.
Bjørn H.

Utrolig bra Susi!!!
Vad susan vad bra!!!

Bjørn
stian w.

SINNSYKT BRA!!
knallbra..
skikkelig kult..
stian...
Marius J.

Kjempebra !!!!!
Henry L.

Å ta bilder av lynet er slett ikke lett. Man bruker jo lang lukkertid for å få det til, men dessverre er det som regel bare de dyrere kamera som har denne funksjonen.

De fleste digital kamera som har effekten har bare 8 eller 16 sekunder. Noen har så høyt som 30. Veldig få har bulb funksjonen som egentlig skal la deg holde lukkeren oppe så lenge du vil, eller .. så lenge det er plass på minnekortet.

Saken er uansett den, at man finner et bra sted - og peker kamera utover det ønskelige området. Videre så må man bare ta sjansen .. åpne lukkeren, og vent .. vent gjerne ett sekund eller to til etter lynet kom med, og så stopp.

Også her kan det bli problemer med enkelte digital kamera, da de har bestemt antall sekunder lukkeren står åpen. Da kan man selvsagt ikke stoppe å ta bildet for tiden er omme.

Når lukkeren er åpen, fungerer lynet som en ''blitz'' og vil registrere seg selv om det det reflekterer på - rett på filmen/kortet.

Ironisk nok er gudene ofte i mot meg, og lar lynet komme til enten sekunder før jeg starter, eller sekundet etter at jeg velger å stoppe for å gjøre klart nytt bilde.

Men her - her ble det meget godt fanget.
Susi C.

Forst o framst vill jag tacka for alla fina kommentarer o dessutom haller jag med Henry om att den kan rattas upp aningen..(Tack for papekandet...ska ordna till det)
Sedan vill jag namna att jag inte anvant bulb for jag ville undvika skakningsoskarpa. (Jag hade dessutom uppfalld spegel for att minimera risken) i alla fall sa ska jag kopa in en sjalvutlosare till kameran for att kunna kora bulbinstallningen riskfritt.
Tack i alla fall an en gang /Susi
Audun R.

SC: Jeg vet ikke det er noen særlig vits å låse opp speilet når lukkertidene er så lange som her, men hvorfor ta noen sjanser?

Fint bilde, men det trenger en hvit ramme.

MVH Audun
Avsluttet .

Veldig bra ! Godt utføt med blender og lukker . Godt gjort !! Likte lynet du har fanget .
Toini B.

WOOOOW!! Vanvittig kult bilde!!!!!!!!! Helt syyyyko!!


mvh

[toini]
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu