#3
-Kan betraktes og oppleves hver for seg eller settes sammen etter behov-

Se også : bilde nr. 214415
Bildet inngår i albumet Uskarpt og bevegelig -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetOvereksponert
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger702
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.
Med samme teknikk og utsnitt som det forrige (#1) blir det en smaksak hva man foretrekker. Jeg synes det forrige var bedre,kanskje pga overraskelsesmomentet, men også fordi det gav et bedre inntrykk av hustrig og kald vinter.
Ronnie S.
Disse bildene er i en serie på 3 og jeg skjønner at overaskelsemomentet er borte med å vise bilde no-3. Det er fint å observere fra publikum på foto.no at det stemmer med hensyn til treff og kommentarer. Kan hende jeg legger ut et siste bilde bilde som viser alle 3 sammen. Uansett så har jeg fått masse tilbakemeldinger som gleder, og som gir meg muligheter til å lære og utvikle meg videre. Savner kanskje flere ''negative'' kommentarer på bildekritikken som kan skape litt debatt og tankevirksomhet.
Dag T.
Jeg liker begge, de er ikke veldiog forskjellige men nok til at de gir litt forskjellige inntrykk. #1 er litt forknytt og utydelig. Denne er enklere og dermed mer umiddelbar og mindre spennende, men den er også mer optimistisk (i mitt hode). I en serie synes jeg de passer veldig fint og venter på fortsettelsen...
Hans Jacob H.
Veldig lik den første, men likte denne best, siden øyet er synlig her. Gir litt mer ''liv'' til både fuglen og bildet. Midtstillingen fungerer også synes jeg. Annerledes fuglebilde som kanskje viser følelser til liten fugl i stor og kald vinter. Har ikke noe ''negativt'' å komme med her.
Magnar B.
Spennande og kreativt! Kunstferdig gjort… likar det berre… mulig eg ville tona litt ned cyan-følelesen rundt fuglen… kan virka litt kunstig?
Dag J.
De står godt sammen, disse to, så jeg applauderer.
Fred S.
Småsporven gjeng i tunet, tunet er kvadratisk, sporven står midt på mens det drysser ned lønneblad..... Faktisk et av de mest kreative og løsslupne fuglebildet jeg har sett her inne...

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu