Bølgen
Et bidrag i den obligatoriske øvelsen
''Vann og lang lukkertid''.
Utstyr
  • D200
  • Nikkor 17-35mm
  • Blender-
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1001
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ronnie S.

WOW!
Fartein R.

et meget, meget godt bidrag. dette må jeg ut å prøve selv

mvh Fr
Erik N.

Må bare slutte meg til de øvrige. Et utrolig fint bidrag til denne ''obligatoriske øvelsen''. Skarpt, fint fargespill med fin kontrast og liv i bilde. Likte det!!

- Erik
Avsluttet .

det er utrolig flot,
mvh. Leif
Bjorn F.

Hei. Eksplosivt og vakkert.
Hilsen Bjørn.
Christian H.

Slett ikke noe dårlig bidrag dette. Syntes kanskje bølgen og fjellet i bakgrunnen kommer litt tett på hverandre. Bra timing, fint lys og fine farger på himmelen.
Stein Øyvind B.

dette likte jeg godt, akkurat som en aksplosjon i vannet, avstanden til bakgrunnen virker litt nærme men det spørs om virkningen av bølgen er den samme ved å heve kameraet.

MVH

Stein Ø.
Bjørn J.

Takk alle sammen. Fint at flere får følelsen av ekplosjon - det gikk med noen eksponeringer før den satt!
Jan R O.

Hadde sansen for dette bildet. Det er jo bølgeslagene som gir det ekstra her og som jeg kan sitte og studere en stund, de går jo i kryss helt øverst. ellers ser det jo ikke ut som om det er så mye bølger på sjøen, men allikevel slår det godt mot steinene og du har fått ''hårete'' bølger. Et kalenderbilde spør du meg!
mvh jan
Bjørn H.

Stilig bilde
Bjørn
Bergliot E.

Hei,
Dette var virkelig flott. Veldig bra effekt du fikk med lang lukkertid her. Fine farger og lys. Et særdeles vakkert bilde.

Bergliot:)
Johan G.

Har du to til eksponeringer med havet i annen ''posisjon'' fra samme ståsted ? Kunne tenkt å se dette bildet sammensatt av tre bilder hvor hvert segment har forskjellig hav i seg. Faste holdepunkter i fjell, horisontlinje, og stein. Kunne også tenkt meg å sett bildet tatt med blitz, og mindre bevegelse i vannet. Tror ellers akkurat dette bildet vil fungere bedre i kvadratisk utgave.
Tone A.

Eit bilde som har store kontrastar mellom forgrunnen med den bølga som oser av kraft og rørsle og den rolege bakgrunnen med solnedgang, fjell med snø og ein nokså roleg sjø. Forgrunnen dominerer bildet med solide steinar som står imot kreftene i bølga, som eksploderer mot steinane. Vannstrålene står til alle kantar. Skummet nederst i bildekanten roar ned bildet. Flott bruk av lukkartid, med fine kontrastar av himmelen farga av solnedgangen.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu