Utstyr
  • D200
  • Nikkor 12-24mm
  • Blender-
  • Lukker1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger960
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ronnie S.
Super forgrunn på disse tre. Undrer litt på om horisontene skulle vært på linje? Bildet med hvirvelen roter det til litt, selv om det bildet alene er det jeg helst vil se på. Må se flere ganger på dette.
Nils G.
Virkelig flott bilde(r). Alle tre har elegante linjeføringer med behagelige fargenyanser. Lukkerhastigheten synes jeg er akkurat passe. Av disse tre liker jeg mittbildet best fordi det hos meg fremstår som det reneste med enkle flott linjer og flott farge på sanden langt utover.

Er det bare jeg som har så liten skjerm at ikke hele bildet kan vises i fullskjerm?

Nils
Eyvind R.
Fin serie med spennende forgrunn og fin dybde i bildet. Gode mettede farger.

Mvh Eyvind
André M.
Ja, stilig. Og god fargebruk. Horisonten burde absolutt vært på linje, som Ronnie kommenterer.
Bjørn J.
Takk for tilbakemeldingene.
Ja, jeg ser at horisonten nok burde vært plassert likt på alle tre bildene.

Til Nils G.: Bildet er 1280 pixler bredt, og må være såpass for å få et inntrykk av alle 3 bildene, så hvis du har en skjerm med oppløsning under 1280 pixler bredde vil du dessverre ikke få med hele bildet.
Kjartan N.
Originialt og bra! Fikk meg til å tenke litt dette bildet, sånt liker jeg.
Ann F.
Fin montasje - bortsett fra at horisonten absolutt børe vær epå linje gjennom alle tre. Hvis en skal avvike, kan evt. 1 og 3 være like, mens nr. 2 lavere eller høyere.
Men kanskje det hadde gjort seg med enda mer ulikhet i vannets bevegelse rundt steinen?
Litt for tykke og mørke skillekanter mellom bildene.
Mvh Ann
Tom B.
Horisonten nevnt. Dette er en deilig tip tych; rytmer, dynamikk og farger og originalitet (sånn passe) er seriens sterke sider. Liker dem rett og slett. Litt masete for en del vegger, men i en passende situasjon (i en relevant resepsjon f.eks.) vil dette være meget vellykket !
Flink gutt !
TomB
Lars Henrik K.
Dette var veldig bra (bortsett fra horisonten da). Inspirerende!
Kunne godt tenke meg å ha denne serien på veggen!

Lars
Chr. G.
Blir nok mer rørete i hue enn det jeg normalt er med horisontene som ikke sammenfaller. Dette området i bildet trekker unektelig en del mer oppmerksomhet enn fortjent, og vannets bevegelser/forgrunnen kommer i skyggen. Og dermed faller vel noe av motivasjonen for å legge disse tre bildene ved siden av hverandre bort. Hvert av disse bildene tror jeg godt kunne stått på egne beinm liker lys, farger, perspektiv og gjengivelse av vannet meget godt!
Bjørn J.
Takk for innspill,
jeg vil bare kommentere dette med horisontlinjen.
Det er ikke meningen at de skal sammenfalle bilde for bilde, altså at slutten av fjellet skal møte havlinjen på neste bildet.

Horisontlinjen i bildet er rett.

''Feilen'' er at horisonten i det første bildet er litt lenger ned enn i de to andre bildene.
Åsmund I.
Enig med Chr. Glorstad (og andre) her. At de tre horisontlinjenen ikke ligger på linje trekker litt ned, da det tiltrekker seg litt for mye oppmerksomhet, og tar fokus vekk fra vannet og steinen. Det er synd, for alle bildene er meget fine. Uansett, dette har du selv kommentert, og er vel ikke noe å henge seg opp i lenger? ;-)
Bevegelsen i vannet på stranda skaper liv og dybde, og gjør dette til tre bilder utenom det vanlige. Liker dem veldig godt hver for seg, og de kunne helt klart stått alene, utenom montasjen. Flotte farger og veldig god bruk av lukkertid her. God skarphet og fine kontraster. Likte dette veldig godt.

Mvh Åsmund
Eirik H.
Berre lekkert dette. Eg ser ikkje problemet med horisonten. Forklaringa gir bileta sjølve.
Steinulf L.
Dramatisk bildemontasje. Ikke mye å tilføye her annet enn at jeg beklageligvis har oversett dette bildet tidligere.
Sverre H.
Føyer meg i rekken av positive tilbakemeldinger. Personlig hadde jeg likt at horisonten var rett, men det er ikke et stort problem i dette tilfellet. Bildene er svært bra. Fine kontraster og farger.

Sverre.
Kristin T.
Bortsett fra at jeg blir litt sjøsyk av disse bildene dine (jeg blir kvalm av å ligge på flytemadrass...) så synes jeg de var utrolig tøff... Som nevnt kjenner jeg til de grader suget av havet... Tøft med kontrasten av snø på fjellet.

Virkelig godt jobbet! :)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu