Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1698
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172649} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ronnie S.
Herlig ;)
Avsluttet .
Det tekniske er vel ikke noe å skryte av her, men så er heller ikke det noe spesielt poeng i bilder som dette. Synes kanskje det blir litt for harde skygger og det gjør at detaljene forsvinner. Vil tro det kommer av etterbehandlingen. Bildet kler godt den noe snapshot-aktige feelingen. Absolutt morsomt!:)

Andreas
André M.
Funny :-))
Lars-Anders M.
Meget.
Avsluttet .
Morsomt, men jeg skjønner ikke helt den hånden!? Har han så liten og feminin hånd!? Eller kommer den fra en dame et annet sted?

Jon
Toini B.
Takker for kommentarer.
JAK: Tror neppe den hånda kommer fra en dame, he-he:)
Avsluttet .
hehehe nei den gjør vel ikke det :-)
Chr. G.
Fjeset på personen til høyre tar kaka. Men jeg lurer på om begge skulle sett i samme retning...
Tove Å.
Utrolig morsomt!
Jeg distraheres litt av hånda, som unektelig ser feminin ut. Det ser jaggu ut som om han har neglelakk på også:) Jeg ville derfor ha kuttet en del nederst slik at både hånd og vinglass blir borte.
Toini B.
Takker igjen. Tove. Hvis du ikke gjennkjenner fyren, så må jeg få lov til å si at mannen med den feminine hånden er en av gutta fra homsepatruljen. Personlig synes jeg vinglasset tilfører noe i den forbindelse;)

Ha en fin kveld!
Tjohei.
Tove Å.
Ah, nå ser jeg det! Dro først bare kjensel på Sahid Ali.
Nå er jeg helt enig med deg :)
Åsmund I.
Fantastiske ansiktsuttrykk, spesielt øynene til Zahid Ali og munnen på homsepatruljetypen. liker komposisjonen godt, spesielt vinglasset som ser ut til å sveve i lyften foran dem. Har ikke noe spesielt problem med hånden, men å kutte litt over den og glasset kunne sikkert også fungert godt.
Artig bilde.

Mvh Åsmund
Øistein T.
utrolig kult! her er det naturligvis uttrykkene som *gjør* dette bildet, ZA er jo helt sjef.. her traff du utmerket og er et bilde som er artig å ha i porteføljen!

mvh
Øistein
Anja Elmine B.
bra bilde!
tøffe uttrykk.
Anja
Lasse F.
Herlege blikk =D hehe.. Hadde kanskje likt at begge såg mot kamera eller begge vekk, men syns like vel at det er kult bilde!

Mvh. Lasse Fløde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu