Városliget
Byskogen i Budapest, et av mange flotte parkanlegg i denne vakre byen. Et tilbakeblikk fra oktober 2005. Varme høstfarger etter en del frossne vinterbilder :-)

De varme fargene får også representere en varm takk for all inspirasjon og lærdom jeg har fått på foto.no, og for at jeg var så heldig å bli valgt til ukens fotograf denne uka. Takk! :-)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger597
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tone A.

Vakkert haustemningsbilde med varme haustfargar og lys med lange skuggar. Eg får ei kjensle av å sitja på bakken, og sjå opp på desse store trea med hangane greiner som har gyllent bladverk. Fin forgrunn med trea som forsett innover med god dybde. Stien går gjennom bildet, og bakerst gjerdet som dominerar bakgrunnen med to benkar. Blada på bakken gir også mykje hauststemning. Fredeleg hauststemning, Jan Frode.
Espen A. I.

Typisk Jan Frode bilde som ikke slår feil. Veldig fin dybde, en får ro i kroppen når man ser på dette. Kontrastene i bildet er ikke på topp, men jeg liker det slik, veldig nøytralt og ikke for mye av noe stæsj. Dette var bra Jan Frode.

mvh Espen
Helge A.

Hei Jan Frode
Du har et godt ''grep'' på dette med bilder av trær med flotte høstfarger, fint lys og god stemning. Veldig fin dybde og en behagelig ro i bildet.
Gratulerer som ''ukas fotograf'' !!

Helge
Kurt S.

Gratulerer så mye som ukas fotograf. Velfortjent!!
Bildet her ble veldig flott. Det jeg virkelig fallt for var det varme, fine lyset og den fine fargetonen.
Rolig og fin stemning. I det hele tatt: Vakkert!
Mvh Kurt
Jan O Ø.

Hei. Et vakkert sted som bader i et vakkert lys. Når det tekniske også stemmer så må det bli bra. Liker det veldig godt.
Mvh Jan O.
Torbjørn K.

Utrolig fint lys og farger her. Nok et eksemple på at denne sjangerer mestrer du svært bra. Har ikke noe å utsette på dette her.

Torbjørn
Stine J.

Hei Jan Frode,

Nok et flott bilde fra denne parken. Gode, mettede farger i et fint komponert høstbilde. Trærne skaper fin dybde.

Gratulerer som ukas fotograf! :-)

mvh Stine
Johan K.

Et fint parkbilde dette og.
Liker her at det er folketomt, gir en rolig og fin stemning over bildet. Pene farger, men føler at du kan gi dem litt mer smell :)

Johan
Martin H.

Meget vakkert bilde. Og fine detaljer, man ser løvene klart og det er ingen tvil om bra teknikk her. Jeg kunne kanskje tenkt på å beskjære bildet litt i høyre side, slik at de to (hoved-)trærne i forgrunnen står mere symmetrisk. Det ser ut for meg at det høyre treet har mere luft til høyre kant en treet ved siden av har til venstre kant. Allikevel, jeg som amatør anser nå dette som flisespikkeri :-)
Jan Frode A.

Hei hei og takk for kommentarer og synpunkter :-)

Johan, joda...jeg kunne sikkert ha gitt på litt mere smell i fargene, men dann og vann prøver jeg å være litt 'forsiktig' også.

Martin, jeg var faktisk inne på samme tanken som du nevner. Vurderte et lite kutt innover fra høyre, men lot det bli med tanken selv om jeg i ettertid ser at det absolutt har noe for seg.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu