Stue
Grei kåk..
Tips og råd gjør meg glad. :o)
Utstyr
  • D70
  • 12-24
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger720
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erlend J.
det første som slår meg er at jeg ville kuttet bort litt av taket. tror også bildet haller litt mot venstre? ellers synes jeg belysningen er fin. (Jeg er forøvrig ukjent med temaet interiørfoto)

Erlend
Olav L.
Enig med Erlend her ang kutting av taket. Vet ikke om det er blitzen eller hva, men den store flekken sjenerer en del. Og det virker som om bildet heller også, men det kan være vinkelen du har valgt som spiller øynene mine et puss.

Ellers liker jeg lyset. På kanten til å være utbrent et par steder, men det kjølige lyset passer godt til designet av møblene.
Ivar K.
jeg liker ikke at alt står skrått. bildet tipper mot venstre.
vegard b.
Først nå ser jeg og hvor skjevt det er.
Syns dette alltid er så utrolig vanskelig å se før etter en stund. Lurer på om ikke jeg må få sjekket opp øynene mine litt.. :o)

Var nysgjerrig på hva dere syns om blitzen i taket. Selv tenkte jeg ikke den forstyrrer så mye siden det bare er en hvit tom flate uten noe tegning uansett. Når dere påpeker det uten at jeg har nevnt det i bildeteksten er det nok til at jeg er enig.

Hva syns folk om lampene? Burde de være på, som her eller avskrudd? Og den helt til høyre, fyrstyrrende? Eller bare en dal av bildet?

-Vegard
Avsluttet .
jeg så en gang et interiørbilde der fotografen hadde tatt mange eksponeringer, av rommet på forskjellige tider av døgnet. Han hadde også lyst opp møbel for møbel omtrent med ei lampe på stativ. Til slutt hadde han sydd alle bildene sammen og det ble dritkult (den peneste himmelen, en belyst stol her og en annen en der.. til slutt var det 14 bilder som var satt sammen til ett) har altid hatt lyst til å gjøre noe lignende, men jeg er ikke så inne i interiørbilder. So i pass it on to you :)

uansett.. you got skills, jeg føyer meg inn under de andre som sier det er skeivt og sånn, og det med taket.. :)

mvh PerArne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu