Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger514
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut L.

Fra Kajalunden, igjen ?

Tiltross for sine mange ''elementer'' synes jeg bildet formidler ''ro og orden'' og et nydelig mønster, eller samspill, mellom lys og skygge.

Behagelig s/h i lekker komposisjon.

Jeg liker bildet meget godt.

mvh
Knut
Avsluttet .

Et meget vakkert og velkomponert bilde, synes jeg. Jeg får nesten lyst til å gå en tur i skogen. Skyggene fra trestammene er meget heldig for helhetsinntrykket.
Kristoffer L.

Mange takk for raske og hyggelige tilbakemeldinger!

Jeg er imponert over hukommelsen din, Knut. Ja, bildet er fra Kajalunden, et sted jeg har vendt tilbake til ved mange anledninger. Det vil nok komme flere bilder derfra etterhvert. ;-)

Anne: Jeg tror du har rett i at skyggene er viktige for bildet. Det rare her er, synes jeg, at de tilsynelatende løper i forskjellige retninger - som om sola var veldig, veldig nær...

- Kristoffer
Hans Jacob H.

Harde kontraster er nærmest blitt et varemerke på disse skogsbildene dine, og de markerte skyggene litt i vifteform var fint. De mørke stammene glir nesten umerkelig ut i sin egen skygge. Jeg får nok litt øst-europa og død skog i tankene når jeg ser dette, nesten litt abstrakt skogsinteriøret.
Georg K.

Hi Kristoffer - welcome back - thought alreday you were gone !
Review will follow - just to let you know that I'm glad to see your name on the bookmark list again :)
Georg
Knut-Inge J.

Bøkeskog...? Nakent - og klart for det nye livet, som lyset lokker fram. Men framleis fell det lange skygger.... Fasinerande fotografi. Pirker borti dei store spørsmål i livet og tilværet.
Asbjørn M.

Forlokkende skygger her.
Et bilde man går inn i og ''hører'' stillheten.
Vakkert og melankolsk.

Asbjørn
Kristoffer L.

Hjertelig takk for fine og positive tilbakemeldinger - av det slaget som gjør meg ydmyk.

Jeg setter pris på skog i alle varianter, og synes dens eget spill med former, lys og skygger er fascinerende. Litt av denne grunn har det blitt mye kontraster i disse bildene. Jeg er ikke blant dem som liker å ''forskjønne'' naturen i bilder, men synes at naturens kaotiske uorden frembringer en spesiell skjønnhet i seg selv - en funksjonell skjønnhet, orden i kaos...

K-IJ: Her er det en blanding av bøkeskog og annen edelløvskog. Kajalunden er et fredet område med et helt lite mylder av arter, både av trær og andre organismer.

- Kristoffer
Knut L.

Hei igjen, Kristoffer, - jeg har sett på bildet ditt flere ganger igjen og som du selv er inne på; - det er noe merkunderlig med disse skyggene (i vifteform). Hvis det er sola som er lyskilden, skulle det da ikke bli slik. Eller hur ... ? Er det noe ''teknisk'' med vidvinkel - eller kanskje noe ''unseen'' ? ;-)

mvh
Knut

Kristoffer L.

Det er sola som er lyskilden, ja. Jeg brukte en vanlig 28mm på en Nikon F3 da jeg tok bildet, og den er jo ikke noen ekstrem vidvinkel. Kanskje er det likevel perspektivet dette objektivet drar opp, som er forklaringen. I motsatt fall er det kanskje noe ''unseen''? ;-)

- Kristoffer
Veronica P.

Ett utrolig vakkert bilde!!!
Det er så mange kontraster at man ikke kan gjøre noe annet en å lene seg tilbake å nyte bildet og lukte natur. Virkelig stemmningsfult, på en hemmelig, men ufarlig måte.
Kristoffer L.

Tusen takk for din fine kommentar! Du beskriver også min egen opplevelse av bildet på en treffende måte.

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu