Dream on
Vil gjerne høre noens mening om jeg har fått noe ut av dette bildet. I utgangspunktet var det ikke så skarpt som jeg ville ha det (har i ettertid skjønt hva jeg gjorde feil), men jeg syntes jeg jeg hadde fanget en stemning og forsøkte å gjøre bildet mer diffust for å understreke den vare stemningen. Har jeg fått til noe her, eller er det bare et mislykket uskarpt bilde?
Utstyr
  • Olympus E-300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger537
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eli B.

Apsolutt ikke mislykket! Dette er virkelig et vakkert bilde og jeg kan nærmest kjenne og føle stemningen. Synes også at toningen du har valgt passer godt til motivet. Dette bør rammes inn og henges opp!
mvh Eli
Ingunn S.

Dette var virkelig et motiv med mye følelser og stemning. Det myke uttrykket du har fått til her er kjempefint og passer også veldig godt til tittelen du har valgt. Jeg likte det veldig godt:)

Mvh IngunnS:)
Tone A.

Eit bilde som oser av mor sin kjærleik over sitt vesle barn. Og den yndige babyen sover søtt, slik som kun babyar kan gjera. det er noko mjukt og sart over heile bildet. Du har formidla det sterke bandet mellom mor og baby på ein vakker måte. Varme fargetonar og fine detaljar.
:) Tone
Avsluttet .

Dette er et perfekt Mor+Barn bilde,vakkert utrolig stemmningsfult,heng det på veggen,og i et Galleri.
K.B.
P.S.Noen ganger blir feilene helt perfekte !!
Thomas M.

Helt enig, dette var skikkelig koslig! Nyydelig bilde med god stemning.

mvh thomas mørch
Sidsel A.

Tusen takk, alle sammen. Jeg hadde en god følelse for bildet selv og kunne ikke slippe det, derfor jobbet jeg en del for å få til noe. Hyggelig at det falt i smak.
mvh Sidsel
Kurt S.

Et nydelig mor/barn-bilde. Flott utsnitt, fin fargetone og softing.
Kan nesten føle den fine stemningen.
Dette ble virkelig bra-:)
Mvh Kurt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu