Tror jeg har en fjern slektning!
Hun her gjorde som strutsen, til ære for meg.
Nok et bilde fra Østensjøvannet, i bekken i sørenden.
Her kan man også få flotte fluktbilder i solnedgangen. Hiv noen brødsmuler fra brua, og stå klar.
Utstyr
  • Canon 1D mk2
  • Canon EF 300mm f2,8 L
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/3200s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole Petter D.
Dette ble kjempetøft Morten. Skarpt, varme farger - og ikke minst komisk.
(nå er det ikke så lenge til som det har vært :-) )
Ole Petter
Kjell G.
Hei, Morten;

artig bilde av en artig situasjon. Hadde du knepet litt mer på blenderen, hadde du fått hele fuglen skarp. Men det er bra som det er.

Jeg viser til hyggelig møte ved utløpet av bekken i Østensjøvannet. (Det var jeg som tippet hvor 300 mm kom fra). Vi treffes nok igjen ved andedammen om jeg ikke tar mye feil.

mvh kjellg
ingebjørg fyrileiv g.
Hehe, ikke verst! Svært fine farger i fjærdrakten og skarpheten er god.
Morsomt.

ingebjørg
Carsten A.
Nja, stokkender er jo såpass gjennomfotografert at det skal mye til før motivet slår an. Dette syns jeg ble litt uryddig. Og strutsen stikker hodet i sanden, ikke i vannet. Det aktuelle objektivet kan vel gi en god del bedre detaljering enn det vi ser her.

MVH CA
Morten W.
Nå synes jeg du ble litt pettimeter på ordbruk, Carsten. Sammelikningen med vår ''folketro'' om strutsen er jo åpenbar. Man bruker bare utsagnet ''til forveksling lik'' om det anden gjør, fordi det ikke er sand, men vann. Og forøvrig stikker aldri strutsen hodet i sanden.
Alle skjønner jo også at objektivet yter meget bra. Det er mine kunnskaper på mørkerommet det skorter på, vil jeg tro.
Carsten A.
MW: Du får mene hva du vil, jeg mener at din ordbruk såvel i tittelen som i underteksten er ganske distraherende. Bildet er oppriktig talt *svært* ordinært og som alt sagt også ganske uryddig. Denne typen stokkandbilder skiller seg ikke ut. Det blir dessuten vanskelig å få til noen mening mellom tittel og bilde. Stående uttrykk som bare passer sånn måtelig distraherer iallfall meg, det samme gjelder denne type titler - alt annet en nøytrale titler har svært lett for å gi oppmerksomhet i feil retning. Bildet skal tale for seg selv, gjør det ikke det hjelper fikse titler etter min meget bestemte mening ikke.

MVH CA

Ronnie S.
Ordkløveriet rundt dette er faktisk ''morsommere'' enn bildet. Fotografen viser en and med hodet under vann som ser etter PekingAnden. Og så vidt jeg vet så er PekingAnd en som allerede har mistet hodet.
Oddgeir N.
CA seier ''Bildet skal tale for seg selv''

Det objektiv svaret fins ikkje her. Eg skal ikkje ta frå CA hans opplevelse, men vil dele min. Synes dette bildet er utrulig festelig. Og det treng på ingen måte tittel for å få rettning. Det talara for seg sjølv, til meg iallfall. Eg har sjølv tatt en del slike bilde, av fuglar som står på hoveduet. Dei kan være morosame og ta der og då, men ikkje noko å ta vare på. Det virkar som CA ser på ditt som eit slikt bilde, ok. Eg ser eit bilde med flott utsnitt, flotte fargar, fint perspektiv, god djubde.

Flott bilde :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu