Høvikodden, 2005
Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Jacob H.
Spennende med skygger i bildet, men det jeg først og fremst stusset på her, er hvor liten og puslete skyggen virket i forhold til omgivelsene rundt. Nesten som den prøver å gjemme seg, bak den kvasse gresstusten. Et bra oppbygd bilde synes jeg, med få elementer; vannet, gresset og den snodige skyggen som forsiktig strekker seg ned mot stranden.
Når det er sagt synes jeg kanskje det er litt (for) tydelig at det er en fotograf som står der (naturlig nok), men hva med å f.eks. klone bort ''kameraet'' mellom hånden og hodet, kanskje da skyggen framstod enda mer spennende og underfundig, og ikke fullt så ''opplagt''?
Avsluttet .
bra komp og bra bruk av egen skygge og naturlige omgivelser, viser hvor mye man kan få ut av lite.

Skyggen bak fotografen er spennende

Blir litt forvirret av gresstusten, virvarret av gress stjeler en del oppmerksomhet fra skyggen. Mulig dette skyldes lite format, kan hende det ikke hadde vært et problem på print.

Ø
Avsluttet .
Jo da. Skyggene er ålreite de. Det mest interessante er nesten den store skyggen som liksom bøyer seg over den lille skyggen av deg. Mulig en komposisjon med større fokus på skyggene og vannkanten hadde blitt mere presist, men jeg ser på den annen side det positive i lavmæltheten denne komposisjonen du her har valgt representerer.
Kristoffer L.
Tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger!

Bildet er fra første testskyting i sommer med min da nyinnkjøpte ekstremvidvinkel, og både dette og de andre bildene på rullen bærer preg av utforsking av perspektiv osv. Her ligger forklaringen på at skyggen virker så liten og puslete, mens gresstusten har blitt så dominerende.

Jeg kommer trolig ikke til å klone bort skyggen av kameraet. I stedet lar jeg bildet få inngå i en pågående serie hvor skyggen av mitt fotograferende jeg er en del av bildet... ;-)


- Kristoffer
Avsluttet .
Veldig OK å fotografere sin egen skygge. Jeg har gjort det masse selv. Spesielt gøy hvis man er alene på tur osv...Jeg har en god samling med min egen skygge som kaster seg over kinesiske murer, inkaruiner og romerske templer, og det er litt artig for min egen del. Jeg synes ditt bilde var veldig fint. Men kanskje ville jeg strakt ut den venstre hånden, slik at kroppen i skyggen blir mer tydelig og mer ''kropp''.
Odd Tore S.
Venstre side er spennende, hva er den som truer fotografen bakfra her? Hvorfor?
Jeg kunne tenkt meg at skyggen din ikke var i kontakt med grastusten, men da måtte du vel vært der litt tidligere om virkningen av den truende skyggen skulle vært i behold. Kanskje ikke mulig i det hele tatt.
Odd Tore
Jonn K.
Hei Kristoffer..

Fint bilde med gode komosisjoner og gir et inntrykk som gjør at de som ser bildet fantaserer om hvem skyggen er...har den sammenheng med motivet i bildet....


Mvh Jonn
Kristoffer L.
Mange takk for nye, inspirerende kommentarer!

- Kristoffer
kenneth b.
Utrolig spennende bilde, jeg foler virkelig du ser noe som andre ikke ser. Du har et oye for det som andre bare gaar forbi og glemmer. Et fantastisk bilde som inspirerer!

kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu