Vinterkontraster
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFor ordens skyld - ett opptak
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger547
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Espen A. I.
En god jobb dette Ann, helt klart noe man må ha et godt fotoøye for å få med seg.

mvh Espen
Avsluttet .
Kontraster her ja...der den godt vinterkledde damen strever seg over brøytekanten (på plassen foran Oslo rådhus?). Godt sett, og enda bedre hadde det nok blitt om dybdeskarpheten strekte seg også litt utover i høyre halvdel av bildeflaten og. Men det var nok ikke så lett å få til teknisk regner jeg med. Bildet er småmorsomt og tankebanene er gjenkjennelige.
Hans Jacob H.
Morsom kontrast, og fint med damen som reflekteres bak plakaten (hvor nå egentlig hun hører hjemme). Det gav bildet en ekstra liten dimensjon. Komposisjonen synes jeg imidlertid var litt for midtsillt, jeg tror det kunne vært litt mer antydning her. Av den ene eller andre siden. :)
Eirik H.
Eit bilete seier meir enn tusen ord. Ein kjenner lengselen mot varmen av å sjå på dette biletet, men det kunne med fordel ha vore meir vinter i biletet.
Odd Tore S.
Vinter i Oslo sentrum er noe jeg svært ugjerne opplever, og bildet ditt er god antireklame for det. Eirik etterlyser mer vinter, for meg er det mer enn nok av den typen jeg setter aller minst pris på. Brøyting med sparekniv er ikke særlig effektiv.
Damen er i alle fall kledd for været, slik påkledning var mer typisk for Trondheim enn Oslo slik jeg husker det. Men hun skulle vel gjerne unnslippe hele sentrum og ta seg en skitur i Marka i stedet.
Når det gjelder selve bildet er det godt sett, og kompen er ganske logisk. Jeg synes at det er OK at kulde og varme balanserer hverandre her. Bra du har alle øynene med deg!
Det er noe merkelig optisk her, bilen med blank takrekke som står til høyre for midtstolpen er da synlig på venstre side også, men med tydelig lysbryting. Er det panserglass i vinduene? Merksnodig.
Odd Tore
Tore B.
Fin ''byreportasje'' med god symbolikk. Er det en ''sandwich'', det er noe med vinkler og gjenspeiling(er) her? For øvrig ville jeg ha fjernet Securitas-skiltet for ''renhetens'' skyld. Uansett, bra sett og utført, og det dukker vel opp igjen i mars på Asker Kameraklubbs månedskonkurranse, tenker jeg :-)
Gro K.
Joda, godt sett Ann----. Dette holder til formålet så det suser. Er enig med Odd Tore S. at jeg heller burde vært i marka på ski med det antrekket, men fototur på havna krever varm påkledning.
Hilsen Gro.
Johan K.
Morsomt. Godt sett :)
Liker kontrastene, samt damen som reflekteres bak Star Tour-reklamen. Synes hun blir en fin liten detalj som er med på å gjøre bildet mer spennende.

Bildet gir nok mer lengsel etter sommer enn vinter. Byvinter er sjeldent koselig, med den gråe/svarte snøen.

Johan
Ann F.
Takk for kommentarer.
Dette er et bilde jeg har lekt med i hodet lenge - endelig klaffet det.

Oslo Rådhus stemmer.
Tore BL.; som sagt under teknisk, ett opptak, ingen sandwich, intet ''juks'', alt finnes på samme originalfil. Og hva du mener med hentydningen til AKK er langt over min forstand . . .

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu