Isballerinamote
Bildet inngår i albumet Skråblikket - Ikke alltid digitalbehandlet til det ultimate, ei eller alltid eksponeringsperfekte.
De er fragmenter av mitt blikk på hverdagen, forsøksvis med humor og varme, av og til et skrått flir.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen A. I.

Sjarmerende bilde. Liker utsnittet. Morsomt at noen hadde skjørt i flotte farger som står i kontrast med resten, men like skøyter har de;-)

mvh Espen
Tor T.

Artig fanget, Ann. Det er jo et annerledes kunstløpbilde. Jeg blir litt forstyrret av den grønne kanten oppe til høyre, men en beskjæring her vil vel ikke fungere. Da blir for mye av skøyteløperne borte.
Tore B.

Artig shot fra Spikersuppa(?) !
Gro K.

Det ble jo lekkert og småmorsomt dette Ann. Jeg tok bildene fra en annen vinkel(tok kanskje et omtrent herifra også??) Jeg må sjekke mine dias, og få noen rammet etter hvert. Det har blitt litt sangsvanefotografering i det siste. men det blir ikke det samme som å titte seg rundt etter motiver på steder der alt kan dukke opp og en må leke litt med komposisjoner.Svanefotografering blir noe ensidig. Vi gjør det igjen når jeg blir kvitt en uvelkommen forkjølelse som dukket opp i går.
Hilsen Gro.
Ann F.

Takk for kommentarer.
Spikersuppa i Oslo stemmer, som kanskje ses av mine bilder i det siste har jeg vandret litt gatelangs med kamera og forsøkt meg på en helt ny genre for meg.

Disse tre meget unge tenåringesjentene falt jeg for, med sine olabukser og skøyter og strutteskjørt. Så når de stilte seg opp slik var fingeren rask.

Tor T.: Jeg synes den grønne kanten er såpass liten at den kan få være med. Ellers blir det, som du sier, for lite skøyteløpere igjen. Den balanserer forsåvidt mot den orange og øker fargeforvirringen.

Gro: sure, vi skal nok ut igjen på byen eller annet, gjerne også på sangsvanebesøk hvis vi får lyset og tiden på døgnet til å klaffe med at vi begge har anledning. Samtidig.

mvh Ann
Odd Tore S.

Antar at dette er et innlegg i debatten om utilstrekkelig strøing og brøyting i Oslo vinterstid? Siden jeg bare har Ballangrud II lengdeløp og de ikke er egnet til gatebruk, holder jeg meg vekk fra Oslo om vinteren også.
Søt kombinasjon av strutteskjørt og jeans, undrer på om dette er mote eller om det er et utslag av praktisk sans. Det siste ville vært nesten utrolig.
Litt statisk og avventende holdning, rimelig siden de har parkert ved vantet, og da er det OK å se at det er et vant også.
En interessant observasjon som du har dokumentert bra.
Skulle gjerne sett kombinasjonen i mer dynamisk utfoldelse også.
Odd Tore
Tarjei Ekenes K.

godt observert

kult at du her har både skjørt, olabukse og faktisk kombinasjonen

:-D ! tarjei !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu