Internasjonalen
Youngstorget, sist høst
Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar B.

Dette var et spesielt bilde, jeg likte det, men når jeg ser på det føler jeg at det er veldig rotete, men igjen føler jeg at det gir bildet litt av den sjarmen det har.

bra!
Inger-Lise S.

Jeg syns dette er et godt bilde med passende tittel. Jeg venter ikke at et slikt motiv skal være enkelt, men syns heller ikke det er rot her. Det er jo tatt i en by.Ut fra det er det faktisk rolig..
Inger-Lise
Nina S.

Herlig motiv,bra sett, perspektiv med inter- og nasjonale symboler.
Fotografisk bra, skulle gjerne sett bildet litt større.
Mvh Nina
Avsluttet .

En særegen Asfalt Cowboy du har fanget her; idet han tilsynelatende står og beundrer DNA's høyborg. Fyren får meg til å tenke på 80-tallsfilmer som Drugstore Cowboy o.l. Artig sett.
Kristoffer L.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Tommy: Jeg kom også lynkjapt inn i tilsvarende tankespor da jeg så denne cowboyen. Han var egentlig ganske klassisk.

Teksten på fanene som vaier fra den høye stolpen er litt utydelig når bildet er såpass nedskalert. Her står det ''På din side'' og ''Solidaritet''.

- Kristoffer
Odd Tore S.

Et fargerikt bilde uten farger, flaggsmykket og passe hjulbeint cowboytype med LO i blikket. En nokså sær kombinasjon du har fanget her, absolutt av interesse.
Her tar jeg meg i å sitte og fargelegge bildet i hodet når jeg ser det. Omgivelsene er velkjente, om enn ikke akkurat kjære (drar ikke til Oslo om jeg ikke må).
Selv om du har sobre s/H bilder, kunne jeg tenkt meg akkurat i dette tilfellet å se det i farger, LOs røde i forhold til cowboyens flagg, grå og triste murbygninger og sannsynligvis røde faner. Oslo kan være fagerik i sin gråhet.
Odd Tore
Kristoffer L.

Takk skal du ha, Odd Tore! Dette ble skutt på s/h-film, men jeg kan forsikre deg om at cowboyen var meget fargerik. ;-)

- Kristoffer
Daniel M.

Hadde det ikke vært for at du hadde skrevet at dette bildet er fra sist høst, så hadde jeg nok vært ganske så sikker på at det var ganske så mye eldre, for det er det tidløshet preget bildet og spesielt s/h gir som virkelig vekker interessen min. Definitivt et småmorsomt og fargerikt motiv ja :)

-Daniel-
Hege J.

Et interessant bilde!
Trodde først bildet var oppstilt, men leser jo at så ikke er tilfelle. Synes derfor du har vært både heldig og dyktig her.
Tøft med cowboyen som skuer utover Youngstorget ikledd sin internasjonale klesdrakt. Derav også passende og tvetydig tittel i forhold til LO-bygget i bakgrunnen.
Likte også de gamle campingvognene som er med og setter et litt harry preg på det hele.
For øvrig enig med forrige taler angående tidfestelse av bildet.

Kunne tenkt meg at bildet var en anelse større slik at det ville vært enklere å studere detaljene.

Lurer på tanken bak det å ha med den mørke muren i venstre bildekant. For meg forstyrrer den litt, men du har vel en tanke med den, kjenner jeg deg rett! ;-)

Mvh Hege
Kristoffer L.

Takker så mye for nye kommentarer!

Hege: Den mørke muren til venstre har jeg med fordi jeg synes den fungerer som en dybdeskapende ramme eller ''portal'' inn mot Youngstorget. Dessuten repeterer den formen øverst på LO-bygningens nedre hjørne.

- Kristoffer
Hans Jacob H.

Morsomt motiv du har fanget her. En lettere hjulbeint asfaltcowboy med LO i blikket er beskrivelser jeg gjerne kan slutte meg til. Likeledes et fargerikt bilde i s/hv, og akkurat dette bildet hadde vel gjort seg godt i farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu