Sommer05
Utstyr
  • Nikon NIKON D70
  • Nikon AF-s Dx Zoom Nikkor ED 18-70mm f
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

motivet er kjedelig. men komposisjonen er veldig teknisk riktig. innramming med tre og grener og en forgrunn med fargekontraster. Dette gir dybdevirkning. Det er mulig at treet kunne vært trukker noe mer til høyre, evt bilde beskåret i venste kant. Himmelen har fine skyer. Selv om motivet er kjedelig - liker jeg det.
ingeborg w.

Synes ikke motivet er kjedelig, et lite stykke Norge i vakker sommerskrud. Fine farger og kontraster med god dybdevirkning på grunn av treet i forgrunnen. Lurer på om det er litt mye usm eller litt mye komprimering eller noe, ser noen rare effekter blant annet rundt bladene på treet i forgrunnen.
Einar J.

Enig med IW at motivet ikke er kjedelig, men det er øynene som ser.
Ellers har KO sagt det som bør sies om komposisjonen.
Ser også dette rundt bladene/stammen på treet i forgrunnen som IW kommenterer. (Blending av to bilder? Ev. bare av himmelen?)

Synes for min del at bildet kunne ha litt mer dybdeskarphet, synes det blir litt ''ullent'' i bakgrunnen, i forhold til hvor skarpt treet i forgrunnen framstår.
Muligens dette har med nedsampling av bildet for webben å gjøre...

esjac
Helge A.

Et helt greit motiv. Liker farger og lys i bildet, og det har en fin dybde. Det kunne kanskje vært beskjært noe på høyresiden. En horisontal flip, med treet på venstre side, synes jeg gjør det litt behageligere å se på m.t.p at vi leser fra venstre.

Helge
Hans Jacob H.

Vil ikke si at motivet er kjedelig, men det er vel heller ikke veldig spektakulært. Men iallefall fint komponert, og får man ikke sommerfølelse av dette så vet ikke jeg. Jeg hører humlene surre og bladene som suser i lett sommerbris! Utsnittet funker bra som det er synes jeg, men jeg savner vel ørlite mer skarphet i forgrunnen, ellers fint teknisk.
Avsluttet .

Veldig flott landskap. Du fikk fram himmelen veldig fint her, landlig og flott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu