''Vil du værra med så heng på''
Prøvde å fange dråpe i bevegelse uten blits med refleksjoner fra farger og lys i omgivelsene. Vanskelig å unngå litt uskarphet, men jeg synes det likevel funker som abstrakt kunst og bevegelse.
Kunne ønsket enda mer skarphet, vet ikke hvordan det er mulig, vil prøve mere senere, har dere råd, kom med det.
Utstyr
  • Nikon D50
  • 105mm Macro
  • Blender-
  • FilmtypeDigitalt
  • Nei
  • AnnetStativ, fortykket vann, pipette, glass i ulike farger. Prøvde ulike lukketider og blender åpninger for å få nok lys, uten blits, og med minst mulig uklarhet. Dette var det nærmeste hittil.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingebjørg fyrileiv g.

Fine farger, men de kan godt bli enda mer intens!
Syned med skarpheten, jeg har desverre ingen råd til deg.
Du har noen prikker/reflekser jeg ville ha fjerna.

Er ikke sikker på utsnittet..Noe blir ''feil'' for meg.
Prøv igjen!

hilsen ingebjørg
Lene F.

Hei Sissel! Stilfullt bilde og velykket ''eksperimentering''. Min erfaring med macro er å bruke så liten blender som mulig for å få god skarphet. Men macro er vanskelig. Bruker du avogtil mellomringer? Hilsen Lene
Stein Oleiv B.

bildet ditt var fett det! hete farger, kontrast mellom kalde og varme ferger på hver sin side av dråpa. skarphet er ikke det viktigste, i alle fall ikke innen abstrakt, mener nå jeg. men uansett, er litt enig i ingebjørg om utsnittet. endret litt på bilde og sendte det på mail til deg, skjekk det;) vet ikke helt men slik mener jeg var litt bedre=S

meeen til lene; dersom du skal ha liten blender, må du har lengre lukkertid, og hvis du skal ta bilde av noe som er i fart, blir det lett uskarpt. jeg ville brukt kort lukkertid og høy iso, og middels blender, siden dråpa var i fart.
Inger-Lise S.

Hei Sissel! Jeg har sett masse bilder av lek med vann, men aldri noe i nærheten av de to du har lagt ut. Du burde jobbe videre med vannleken! Ser at du fra starten av går lenger enn andre, prøver ut mer originale bilder ved hjelp av både lys, farger og kreativitet.Det er ikke lett det du har prøvd ut i de to bildene du har lagt ut. Du skiller deg klart ut og det er topp.
Jeg har ikke prøvd engang, da de fleste dråpebilder er mer eller mindre like.....
Det gjelder altså ikke dine :-)
Du har ellers mange spennende bilder og de røper alle sammen kreativitet.
Stå på!

Inger-Lise:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu