Snowboard gøy
Sønnen på snowboard, tatt noe sent på ettermiddagen. Har beskjært og justert etter beste evne. Trenger råd for å ta gode snowboard bilder.
Bildet inngår i albumet Mennesker - Dette er en serie av mennesker fra unge til gamle.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Brennvidde27mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
Hei! Jeg kan ikke hjelpe deg, men jeg kan skryte av posituren du har fanget på din dyktige sønn:) Fin komposisjon.
Ørlite uskarpt, men det var det med å sitte i glasshus da ;-)

Inger-Lise
Morten W.
Han var skarp og fin, den gutten!
Anders M.
Hei, jeg vil se mer av hoppet og landingen på snowboardbilder. Det gjør at du får mye bedre følelse av hva kjøreren gjør osv. For meg er det viktig å kunne se hele banen til kjøreren, hvis du skjønner... Det er viktigere for meg enn ting som vanligvis er viktig i foto, som f.eks å se ansikt osv... Et bilde som er bra for en ikke-snowboarder er ikke nødvendigvis bra for en snowboarder og omvendt. Dårlig forklaring, men...
Ikke dårlig for første forsøk! ;)
Christoffer H.
Hei!

Har tatt en del snowboard/skibilder, og kan vel gi det noen småtips, som jeg syns funker.
Hvis man skal ta bilder i parken, hopp osv, så funker det ofte med et lavere kamerastandpunkt enn det du har. Bare hoppkant, snøsprut og en blå himmel funker bra. Jo lavere og tettere du kommer jo høyere ser svevet ut.
På ditt bildet funker det OK at det er trær der for å få litt dybde, men hadde du vært enda nærmene og lavere og fortsatt hadde hatt med trærne hadde svevet sett 5 meter høyere ut.

Syns du har gjort en bra jobb her, litt dystre farger, men igjen så fremhever dette bare svevet og sønnen din. Syns du kunne dempa lykta i bakgrunn og kanskje klona vekk den oransje beskyttelsen nederst på stolpa som kan konkurrere med fargene på sønnen din. Hadde også klona vekk skiltet som stikker opp rett under sønnen din og vaieren til høyre for trærne.

Stå på!

Mvh

Christoffer
Geir F.
At du har lysstolpen i bakgrunnen gir innntrykk av at gutten hopper sinnsykt høyt. Fint plassert oppe i bildets høyre hjørne.
-geir f-
Tone B.
Hei Eli,

Jeg synes du har fått en fint bilde av gutten din på snowboard. Synes du har plassert han fint i bildeflaten. Tror jeg ville vurdert å klonet bort el-linjen.

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.
Luftig, stilig og dristig svev på denne gutten,
mangler litt skarphet,
og bakgrunnen forstyrrer litt.

Inger Anne
Odd Tore S.
Spenstig sak dette, det virker som om poden hopper sinnsykt høyt (men det er vel en gammeldags uttrykksform fra den tiden Lasse Kjus var ung).
Det jeg liker spesielt her, er snøføyka, som forsterker inntrykket av fart.
Bakgrunnen gir inntrykk av høyde, samtidig som den forstyrrer. Enten må du ta med sag, eller så ligge lavere i bakken. Jeg ville tro at begge deler er nokså spennende.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu