Verden gjennom en masaigutt
Tatt i Kenya i masai Mara. Liker ikke å ta masse bilder av folk sånne steder, for jeg liker ikke tanken på at jeg er kommet for å se dem som en attraksjon. Men jeg fikk da tatt noen av folket jeg beundrer.
kanskje litt brukt, men liker at vi ser barnets hodeform i forgrunn og masaikvinnene uklart i bakgrunnen. Liker godt svart-hvit bilder, men fungerer dette?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-10 17:06:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-03-05 14:24:58
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bent O.

Hei Karianne, har ikke så mye peiling på denne type bilder og heller ikke på svart/hvitt. Har mange ganger tenkt jeg må prøve meg litt på s/h, for jeg synes mange bilder gjør seg best med dette. Her må jeg si at s/h-versjonen var den jeg likte best.

Mvh Bent
Karianne S.

Takk for kommentar Bent! Kan ikke så mye jeg heller, bruker det jeg finner i photoshop. Jeg liker også det svart-hvite best. Koselig du likte d.

-karianne
Avsluttet .

Fint bilde, men du har mye mer å hente fra originalen her, lær deg å bruke layers i photoshop, så kan du beholde mye av den strukturen som er i t-shirten til gutten foran, sort hvitt bildet ditt er litt feil justert, og det hvite er totalt utbrent..

Det er mye du kan gjøre her for å få et mye bedre resultat med utgangspunktet ditt.
Karianne S.

Hmm, takk for tips Jan Petter. Skal prøve meg litt mer fram, er nokså ny i ps. men akkurat utbrentheten synes jeg egentlig gjør seg litt.. Takk igjen for tips, skal se hva jeg får til.

-karianne
ida b.

Svarthvit-versjonen var absolutt best. Ikke så mye forstyrrende farger, og gråskala+god kontrast er et godt virkemiddel i portretter syns jeg.

Jeg beundrer moralen din, den er det ikke mange som har.

Jeg liker versjon 1 fordi det er (etter min mening) en original tanke; portrett, ikke ved å se aniktet, men ved å se omgivelsene og vinkelen personene ser dette fra.

Bruk litt tid på å studere det tekniske - du kommer til å få til utrolig mye (mer) bra når du attpåtil vet hvordan du skal få fanget akkurat det du vil se :)
Det er akkurat det jeg må også hehe.

Superlykke til, du kommer bare til å bli bedre og bedre - husk det
Olaf L.

Hesann
Jeg likte bildet ditt godt, er enig i at du kunne bevart konturene i den hvite t skjorta. Men ellers synes jeg det er et spennende bilde.
At man ser på nød og katastrofer som en atraksjon synes jeg blir en feil vinkel, det er en måte å vise andre hvilken tilstand ting har andre steder en hjemme i vår trygge verden. Hvis ingen tok bildene ville ingen ofret dem en tanke en gang...
Har du fler bilder fra samme sted?
Olaf
Karianne S.

Tusen takk for gode kommentarer!
Ida: Kjempe koselig du likte det!! Ja, driver og skal lære meg mer teknisk, men tida strekker ikke alltid til. Takk for meldingen, det er helt ok at du la meg til msn lista di:)

Olaf: Skal se på det med t-skjorta hehe.. Joa, du har rett i det du sier med å dokumentere andre stederi verden, men allikevel er jeg litt redd for å presse meg på. Fint du likte bilde! har mange flere bilder. Noen av de ligger ute allerede, men det kommer fler..

-karianne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu