- Blåfrosset landskap -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger588
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176694} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell Sigurd S.
Ja, så vakker kan planeten vår være i blandt! Her er det fin harmoni i farger og linjer. Horisonten perfekt plassert etter min mening. Litt usikker på om fjelltoppen til venstre kunne vært flyttet litt til høyre eller fjernet, men det blir bare en bagatell her. Flott!

Kjell S
Torbjørn K.
Veldig malerisk dette bildet. Jeg liker de rolige blåtonene og den enkle komposisjonen. Bildet er enkelt rent og pent. Du kunne også vurdert et kvadratisk utsnitt midt i bildet, uten fjellsidene til høyre og venstre. Kvatratet uttrykker ro, og fungerer ofte bra til nettop å understreke roen og harmonien i slike bilder som dette.

Torbjørn
Nina S.
Vakkert, flott horisont.
Ville også kuttet litt, i venstre side. sånn det er nå blir det litt sånn både og, to motiver i ett bilde, det blir ikke så rolig synes jeg.
Tror jeg ville tatt vekk en bit av himmelen også.
Mvh Nina
Lisa Marie H.
Jeg ville også kuttet litt i himmelen, men jeg likte dette bildet veldig godt..
Mvh Lisa Marie
Atle H.
Så enkelt og stilreint kan det gjerast, til enklare eit bilde er til betre er det. Det er dette bilde eit bevis på. Nydelig fargebruk.
Jan v.
Hei Victor.

Jeg tror Nina er inne på noe vesentlig. Noen har teft for slikt, og såvidt jeg kan forstå, er det to løsninger: Enten må du få med litt mer av fjelltoppen til venstre, ikke mye, bare slik at den går litt ned igjen, det er mitt førstevalg, eller så kan du kutte den vekk helt, slik Nina sier. Den halve toppen, slik den er nå, er kanskje det dårligste alternativet.

Jeg liker den høye himmelen, men sjøen holder ikke samme standard, den virker strukturløs og melkeaktig, og er ikke nødvendig. Enten kan du forsøke å justere litt på den, eller så kutter du ut en god del av den, eller begge deler.

Mvh Jan
Ann F.
Jeg ville beskåret litt fra høyre, inn til forbi første fall i fjellformen, så blir de bedre balansert.
Sjøen er nødvendig som den er, det er en liten bølge ganskelangt nede som er nok å at den skal få være med. Men jeg ville lyset litt på tonene generelt, spesielt i sjøen, ikke mye, men bildet fremstår en anese for mørkt.
Nydelig og rent for øvrig.
Mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.
Vakkert...kalde blåtoner med fine overganger.
Stille og enkelt. Ville ikke ha forandret noe her.

hilsen ingebjørg
Harald H.
Husj, denne har gått meg hus forbi: Nyydelig. Men det første som slo meg var kommentarene til Nina. Om de tankene står ved lag etter andre tanke, vet jeg ikke. Men hva med å prøve en litt venstre/topp-kappet versjon. H :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu