Moss, 2005
Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Lavmælt tilnærming til industrimotiv dette. Savner kanskje litt mere komposisjon, uten at jeg er i stand til å forklare det bedre. Blir litt ''rett på''. Men en mere tydelig ''komposisjon'' ville muligens fjernet noe av det lavmælte og hverdagslige preget og. Så min konklusjon blir denne gang...tja...litt usikker...mulig det vokser ved flere gjennomganger.
Kristoffer L.
Takk for kjapp tilbakemelding, Tommy!

Det er mulig at en må betrakte dette bildet på noe avstand. Titter du på thumben, kan det være at du ser det litt tydeligere - en stor, delvis ''ansiktsprofil'', til høyre i bildet...?

- Kristoffer
Avsluttet .
synes dette var nydelig spontant.

utenom dette så er ikke bildet en stor slager, som tommy sier lavmelt og hverdagslig. Behagelig å se på, på en enkel måte.

Ø
Thorfinn B.
Aniktet så jeg allerde på thumbnailen. Således litt artig bilde, men småskjevt i bakgrunnen trekker noe ned. Enten mer skjevt eller helt rett.
Odd Tore S.
Ansikt godt synlig på thumbnailen, forsvant i full størrelse.
Jeg hadde ventet meg mer av siloen. Nå ble den bare litt skjev, en bakgrunn for profilen som forsvant.
Egentlig hadde jeg ventet meg siloen skikkelig himmelstrebende. Men det ble kanskje for opplagt? Alternativet var helt rettet opp i Perspective. I dagens klima ville det vært mer overraskende.
For meg ser det ut som om det kunne blitt interessante skyggevirkninger på siloen på et annet tidspunkt på dagen.
s/h teknikken din er som vanlig upåklagelig.
Odd Tore
Kristoffer L.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger!

Dere har rett i at dette er et lavmælt bilde. Det er til og med ment å skulle betraktes fra en viss avstand, i alle fall om en vil ha med seg profilen i treet tydelig. Skjevheten lot jeg få være i bildet for å gi det en liten urytme. Det er tross ikke hver dag en slik fyr som han til høyre melder sin ankomst. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu