BJØRN
Utstyr
  • D70
  • 300/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger904
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Espen A.

Utrolig fint bilde! For en opplevelse det der må ha vært!? Likte lyset fra himmelen i vannet godt. Bjørnen er godt plasser.Kanskje litt mye luft fra bjørnen og opp?

MVH
Espen Amdahl
Trond H.

Utrolig!
Man fasineres selvsagt av at dette er et relativt sjeldent motiv (i hvertfall her i Åsgårdstrand...) men bildet er også flott uavhengig av motiv. Kjempefin speiling i vannet, og jeg likte godt flateindelingen og hvor du har lagt vannlinjen. Bjørnen er muligens noe midtstilt. Det går an å kutte litt til venstre - men ikke for mye. Nei forresten, ikke kutt - fint som det er.
Savner noe mere detaljer i pelsen (mulig min skjerm ikke er verdens beste), men det er nok ikke lett å få til med motlys. Resten av eksponeringen sitter som et skudd. Praktfullt bilde. Bokmerket!

Mvh
Trond
Robin J.

Takk for hyggelige kommentarer
Frank N.

Knall bilde med bra komp. og mange fine detaljer. For meg virker det kansje litt tungt. Ville kansje lettet litt i skyggepartiene. Ikke mye. Ellers supert!
Christoffer A.

Veldig spennende bilde. Det er litt mørkt og tungt, men det er viktig for å bevare stemningen, synes jeg. Dette er ikke bare et bilde av en bjørn, men et bilde av bjørnens verden. Trollsk
Karl Erik E.

Vanskelig å komme med annet enn lovord for dette bildet.
Flott komp, herlig speiling i vannet og bamse er godt plassert i miljøet sitt.
Ser ut til å være en tidlig morgen (?)
Ingunn S.

Utrolig bra bilde, et motiv av de sjeldne:) Kjempefine farger og lyset fra himmelen gjenspeiler seg veldig godt i vannet. En flott komp med mange flotte detaljer, likte veldig godt det fyldige drysset av myrull som også speiler seg fint i vannet. Bjørnen er også bra plassert. Har ikke noe å utsette her, helt topp!!!

Mvh IngunnS:)
Ole Birger S.

Dette var et virkelig flott bilde, ett av de bilder jeg liker absolutt best her på dotten. Lyset, komposisjonen, miljøet og det hele stemmer megt godt her. Det at bildet ikke er ''fintrimmet'' i PS, gjør etter min smak bildet enda bedre. Det blir mere ekte på en måte.
Anders Kiel N.

Nydeligt - rett og slett nydeligt!

Anders
Endre B.

Føier meg inn i rekken av beundrere. Har selv noen bjørneobservasjoner, en fanastisk opplevelse. Og i tillegg klarer du å ta et så bra bilde...Meget godt jobba.
Hvor er det? Pasvik?
Egil S.

Vakkert! Vakkert!
Den flotte speilingen i vannet og myrulla i landskapet rundt bjørnen.......
Noe av det beste jeg har sett på svært lenge!
Steinulf L.

Spennende bilde. Flott komp. og teknisk bra. Ikke noe å sette fingeren på her,dette er bra.
Svein B.

De senere årene har vi jo blitt litt bortskjemte med riktig gode bilder av bjørn, ulv og jerv fra Finland. Dette bildet du har her utmerker seg likevel fra det jeg har sett tidligere- her synes jeg alt stemmer suverent! Nydelig lys, miljøet er jo likt det vi har sett før- men du har utnyttet alle deler av miljøet for å skape en svært harmonisk og kledelig komposisjon- helt optimalt i mine øyne. Myrulla setter liksom prikken over I-en i bildet, sammen med den flotte speglingen i vannet. Jeg ville beskåret en cm i høyre kant for å fjernet den skrå furustamma som kommer halvt pekende inn der- ellers er dette et bilde som må være perfekt som veggpryd i STORT format!

Dette bildet kommer jeg til å ha på netthinnen en god stund i alle fall!

Mvh
Svein B
ingebjørg fyrileiv g.

Utrolig bra bilde. En flott bjørn, fine dyr, med frodige omgivelser.
Men er bjørnen helt skarp? (om ikke, trekker det ikke mye ned for å si det slik..) Myrulla gjør utrolig mye i dette bildet. Det samme gjelder speilingene i vannet. Broren min var på bjørnejakt i Alaska i fjor. Det endte med mange flotte bilder (mektig natur og heftige fjell) pluss et grizzlyskinn på veggen..

vh ingebjørg
eirik a.

Heisann,, Kjempebilde dette her,, selv om man har sett en del bilder fra samme sted før..Det meste sitter..

Mvh Eirik A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu