Anett Winge
Anett Winge er en snerten Gulløyefrøken jeg deler ugress med.

Anett er mye bedre på stagediving, men ellers er hun egentlig ganske lik Mira Craig. Begge to er veldig musikalske og kjempeflinke til å vrikke fortfort på rumpa så gutta blir helt svimle.

Anett synger ikke, men hun er utrolig bra på ultralyd. Så fort det kommer en kul Gulløyekis, vrikker og vibrerer hun på rumpa alt hun kan. Akkurat som Mira. Men Mira kan bare synge uansett hvor fort og mye hun vrikker, for hun har nemlig ikke børster på stumpen (tror jeg i hvert fall).

Men det har Anett og det er dem hun bruker til å spille heftig ultralyd med.

Snakk om sjekketriks, - dét hadde vært no', det! ;-D

(Anett trives best i mørket, på Dotten også).


Bildet inngår i albumet Små raringer -

Du tror det ikke før du får se det =:-O
Utstyr
  • Ja
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1910
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Robin S.
Et spennende insektsbilde i et spesielt lys. Skulle vært ok å fått vite om dette er naturlig lys eller ''Photoshop-lys''.
Den artige teksten er skikkelig ..eh...artig!
Inger-Lise S.
Herlig bilde, herlig tekst :-) Meget godt macrobilde.Godt valg av fokuspunkt. Finfin komposisjon. Lekre blåtoner i både motiv og bakgrunn. Behagelig bakgrunn. Flott :-D

Inger-Lise
Jan N.
ha, ha, ROTFL!
Tekstene dine er til tider hysterisk morsomme!
Når så bildene i tillegg ofte er svært bra blir det en god opplevelse å kikke gjennom bildene dine., som jeg har gjort nå. Det var en bra energiinnsprøytning på en søndag formiddag!

Du har fått en ny fan!

Hilsen en enda nyskjerrigere naturfrik!! ;-)

JanJ
ingebjørg fyrileiv g.
fine, fine farger...men skulle også gjerne visst om det var ekte.
Stråene fungerer svært godt, fine linjer og gode plasseringer.
Teksten er god.

vh ingebjørg
Arne S.
Først en kommentar til Ingebjørg. Hvorfor er det viktig å vite om fargene er ekte? Vi vet jo at det er praktisk talt umulig å gjengi farger helt naturtro. Fargene er i stor grad avhenging av lysforholdene. I sol blir det helt andre farger enn i skygge. Øker man kontrasten litt, endrer fargene seg relativt mye.

Jeg tar opp dette spørsmålet på prinsippelt grunnlag er selvsagt ikke ute etter en negativ vinkling i forbindelse med Ingebjørgs kommentar. Det er interessant å vite hva som styrer våre reaksjoner og forventninger til bilder.

Bildet har ellers en flott diagonal og et heldig fokuspunkt. Rumpesvingen kommer ikke godt fram. Men dersom fotografen snapper opp noen triks skal man ikke se bort ifra at oppmerksomheten kan bli betydelig.

:)

Carsten A.
Skikkelig bra gulløyebilde meget bra komponert inn i sitt rette miljø. At øyet ikke vises slik det ofte fremstår (og har gitt arten sitt navn), er greit.

Derimot må jeg nok si at denne går vel mye i cyan - ''ekte'' eller ikke, tilsiktet eller ikke. Uansett denne innvendingen meget bra!

MVH CA

Marius F.
Ekte eller ikke ekte, helt uinteressant. Jeg er pragmatiker og bryr meg kun om resultatet - stort sett i alle fall. Diagonalen er nevnt. Skarphet der den skal, og ikke minst delikate toner. I det hele tatt blir denne skapningen faktisk ganske så pen å se på! Lekkert bilde.

Mvh MF
Steinulf L.
Svært vakkert, med en herlig tekst til.
ingebjørg fyrileiv g.
det jeg mente var om kamera lagde disse
fargene eller om det var ps.
Arne S.
Den er grei, Ingebjørg. Jeg regner at Line redegjør for fargene etter hvert. Grunnen til at jeg spør er at farger er et vanskelig kapittel. Det blir litt skjønnsmessig - enten liker man fargene eller ikke. Ekte farger er uhyre vanskelig å definere.



Odd Tore S.
Anett, eller er det kanskje Anne Petter, poserer på en forbilledlig måte og får meg helt til å glemme de ekle oljeaktige flekkene dens slekninger avsetter på vinduer og vegger i heimen. For denne gjengen sparer ikke på frostvæska!
Uansett, her har den virkelig staset seg opp i de lekreste neonfarger, det er slik at man kunne vente at Melis Presseløs skulle dukke opp på scenen hvert øyeblikk.
Hysterisk vakkert!
Etter omtalen hadde jeg ventet synlig bevegelsesuskarphet på endepartiet, slik som det blir om jeg fotograferer Mira. Men Mira har smellangst, er nokså ustadig og har lyst til å slikke på speilingen i det fine og blanke objektivet, som da ikke er blankt lenger.
Og så havnet jeg på usaklighetens vidder denne gangen også.
Odd Tore
Espen A. I.
Morsomt tekst og et nydelig bilde! Tross unaturlige farger. Komposisjonen sitter

mvh Espen
Line Kristin W.
Line takker for kommentarer og ber meg opplyse om at pc'n brøt sammen like etter at bildet ble lagt ut. Hun kommer tilbake med svar på spørsmål straks hun er på nett igjen. Det kan ta noen dager.

Mvh arne
Stine J.
Hei Line,

Nydelig komponert bilde av Anett med morsom tekst til. :-) Fargene syns jeg ble rett og slett ''radient'' og står helt sikkert til Anetts personlighet. En stor fordel Anett har framfor Mira er at hvis hun skulle finne på å ta et ''stage dive'' under en av sine ultralydkonserter og ingen tar i mot henne, så kan hun bare flakse litt med vingene før hun lander, så slipper hun å ødelegge knærne sine. :-)

Flott!

mvh Stine
Bjørn B.
Jeg synes at det var herlig bilde av innsektet Sånne bilder er vanskelig å fotografere, du har vært både dyktig og kanske vært heldig med jobben
Hilsen Bjørn Blix.
Line Kristin W.
Hjerteligste takk for festlige, oppbyggende, kritiske og konstreative kommentarer! :-)

Beklager sen tilbakemelding. Som nevnt med påholden penn, streiket maskinen rett efter at bildet var lagt inn.
PC-leverandøren lider av æksjnvegring og jeg ''koser'' meg p.t. med lånt laptop anno et år sort, cyan og hypersterke kontraster preget skjermmoten. Ugh! Vær glad jeg styrer unna både kommentering og billedutlegging i denne traumatiske ventetiden! >:-Z

Så til Anett Winge; Fargene er 100% vaskeekte, ja! ;-)
Men ikke direkte ut av kameraet, - som RAW-fil er jo forøvrig heller ikke fargene ''ferdigbehandlet''.
Første utsiling av bilder gjør jeg gjerne i Nikon Browser/View (raskt & enkelt) og av og til klikker jeg samtidig innom alternative innstillinger for hvitbalanse.
Dette er NV's tolkning av 'Auto WB'.
That's it, - foruten støyfjerning, beskjæring osv. i PS.
Cyanstikket er et like/ikke like. Meg like :-)

Ellers er det selvsagt godt å få uforbeholden støtte vedr. valg av fokuspunkt, - dog undres jeg om ikke ethvert alternativ ville gitt bildet et ganske annet og noe ''kunstnerisk'' uttrykk (sorry, helt umulig å la'vær! ;-)

Det gjør meg glad at dere ler av tekstene (jeg håper/ønsker selvsagt bildene også står rimelig greit på egne ben), ordene kommer liksom dettende av seg selv og forlanger å være med. Men jeg tror historiene egentlig tilhører mine små venner og at de bare bruker meg som et telepatisk medium ;-)
Selv er de jo altfor små til å kunne fortelle om den vakre og verdifulle microverden vi mennesker omgir oss med, men altfor sjelden ser...

Tusen takk igjen til hver og én for inspirerende tilbakemeldinger!
Anett - som overvintrer på kjøkkenet - vrikker ekstra heftig på stumpen i pur glede over alt skrytet ;-)

- Line :-)
Dag J.
Hei Line!

Du må hilse Anett og si at hun er nydelig! Og du skal ha skryt for å ha gjort henne ennå vakrere med dette flotte bildet, som selvfølgelig ikke har problemer med å stå på egne ben. (pust) Men kommentarene gir helhetsintrykket en ekstra puff i retning 'perfekt'! :O) Takk for titten!

Mvh. Dag.
Inger-Lise S.
Gratulerer med tittelen ''Ukens Foto.no-fotograf''! Velfortjent i høyeste grad :-)

Inger-Lise
Line Kristin W.
Hjertelig takk for inspirerende kommentar fra deg også, Dag! :-)

Tusen takk Inger-Lise, det var både pent og omtenksomt sagt av deg! :-)

Og selvsagt superstor takk til de/n som stemte og med dét ga meg en kjempehyggelig og veldig oppmuntrende overraskelse! :-D

- Line :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu