Dytthølsknatten
Utsikt innover mot Vassfaret
Bildet inngår i albumet Bilder tatt på eller fra tunet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-27 17:41:38
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179045} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Morsomt å se et fargebilde fra deg. Liker de myke tonene her. Breddeformatet fenger meg best. Høydeversjonen blir i mine øyne for trang på sidene, til et slikt motiv. Det eneste jeg er litt usikker på er forgrunnen. Flott utsikt fra dette standpunktet; utvilsomt.
Avsluttet .

Her synes jeg v1 og v2 blir svært forskjellige. V2 domineres av himmelen, her blir denne veldig tung og faretruende. V1 domineres av et vakkert landskap, hvor fjellet spiller hovedrolle. Hvilken verson man liker kommer alt an på hva man ønsker å se.

Det er litt vanskelig å oppfatte forgrunnen fordi den er så mørk - ei og toppen av bildet. Kanskje du skulle presentere det på grå bakgrunn, eller med en tynn, liten ramme?

Fanget av det, ble jeg i allefall. Monumentalt landskap.

Hilsen Anne
Kristoffer L.

Tusen takk for raske tilbakemeldinger!

Ja, det blir nok en smakssak hvilken av versjonene en foretrekker. Liker begge to selv, på hver sin måte. Men kanskje har v1 et fortrinn fordi den i større grad visualiserer en ''bue'' av lys mellom forgrunnen og himmelen.

Den mørke forgrunnen har jeg sansen for selv; har også en lysere versjon, men den syntes jeg ble litt tam i forhold til disse...

- Kristoffer
Asbjørn M.

Dei fine myke tonene fungere fint her med den mørke forgrunnen.
Ville nok kappet de litt i bunn.
Troverdige farger og en fin bruk av oppskarping.
Bildet forteller om skifte i været.
V1 likte jeg best her.

Asbjørn
Avsluttet .

Dette var pent. Liker best versjon 1. Følger linjene i motivet :)
Odd Tore S.

Fjell og uvær er fint og stemningsfullt, men den mørke forgrunnen synes jeg at tar kraften fra resten av bildet. Buen kommer fram om du kutter mer i bunnen også.
OK utsikt du har fra tunet forresten.
Odd Tore
Kristoffer L.

Mange takk for nye kommentarer!

Jeg skal vurdere et kutt i bunnen av bildet, men synes i utgangspunktet at proporsjonene i bildet fungerer best med bunnen slik den er her. Vi får se hva det blir til. ;-)

Hører gjerne flere oppfatninger både om dette, og om bildet forøvrig.

OTS: Ja, jeg er godt fornøyd med utsikten. Dette bildet tok jeg fra verandaen utenfor soveromsvinduet. ;-)

- Kristoffer
Daniel M.

Der kan jeg tenke meg at man finner roen ja :-)

En nydelig stemning du har fanget, og slik du har fremstilt det nå kommer ihvertfall naturens lys/skyggespill særdeles godt frem, samtidig som det gir bildet et behagelig uttrykk - tenker da spesielt på v1 som jeg personlig foretrekker.

Synes, som du selv er inne på at proposisjonene på forgrunnen står fint til resten av bildet, også får ikke minst frem litt mer av skalaen - det uendelige landskapet..

-Daniel-
Hans Jacob H.

En rolig og litt lavmælt naturskildring, slik det gjerne blir på lang avstand. Regnbygen som traff rett over toppen ble et fint blikkfang i bildet. Versjon 1 kledde best de rolige landskapsformene, med fin horisontal lagdeling. Forøvrig svært ulikt de alpine formasjonene fra eget stuevindu. (Men heldige er vi som har slike skuer fra eget hjem!) Rammen i V1 ble noe svak slik at bakken grodde litt inn i bakgrunnen på min skjerm. Var bedre i v2 (rammen altså). Kutt i bunnen? Tja, kanskje. Men ikke mye, høyst en halv cm.
Steinulf L.

Mye dramatikk i disse også,men stemningen fortettes mest i v#2. Som alle dine bilder så trenger de tid for å fordøyes. Det er ikke fast food du byr oss.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for de siste kommentarene også! Det er hyggelig at bildet har falt i smak.

- Kristoffer
Hanne H.

Hei :)
Synes dette bild evar utrolig kult. Bra redigert.
Likte Best versjon 1 fordi da fikk bilde ett helt annet syn som ble bedre.
Ingenting å rett på ;)

-Hanne-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu