Synsbedrag
- for det ser da vitterlig ut som stenen flyter mot lyset.
?
Bildet inngår i albumet Vann og natt - . . . og litt hjelp av kunstig lys
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179297} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Vakkert is og vannbilde med fine toner. Synes øvre del av bildet er litt tomt og anbefaler en beskjæring der.
Geir F.

Jeg synes det funket med luft over. Det gir rom for det luftige preget bildet har: Dette at isen sverer. Spesielt spennende er denne effekten når isen er ''boret fast'' med en tung sten... men altså likevel svever. Utrolig lekre fargetoner.
-geir fløde-
Bjorn F.

Hei. Nydelig dette, fine blåtoner og solreflekser i isen.
Hilsen Bjørn
Ove T.

Hei!

Jeg synes også at bildet fungerer best uten beskjæring i øvre del. Det som virkelig er bra her er fargene og kontrastene, kontraster i farger óg form. Et virkelig bra bilde.

Ove :-)
Espen A. I.

Et aldeles nyydelig bilde med fantastisk lys og kontraster. Finfin komp.

mvh Espen
Avsluttet .

Ser for meg mest ut som om det er et isflak som er tredd nedover steinen uten å komme i berøring med vannet under. Men det er vel også et synsbedrag. Et nydelig bilde var det i alle fall. mvh Trond
Gro K.

Jøss Ann, har du spiritistiske evner ?? Har vannstanden minket mens isen er fortøyet i steinen ? eller er det lang eksponering som får isen til å ''flyte'' oppå vannet ? Åkke som, det ble et spennende bilde. Ikke mask oppe, for da mister du det rosa innslaget øverst til høyre, (med mindre du kan flytte det partiet i fotoshop ??)
Jeg har ikke fått sjekket mine dias på skjerm ennå. Det ble tildels noen ekstreme farger som jeg ikke ble helt fortrolig med.
Hilsen Gro.

Gro K.

P.S.
Kanskje isen nede i h. hjørne forstyrrer litt ? Det går å maske der uten å miste det rosa vannet under hovedisen. Det går jo an å prøve.
D.S.


Ann F.

Takk for kommentarer til synsbedraget. Som altså er helt ekte.
Et isflak hadde blitt slipt av nedenfra av det rennende elvavannet, så det som var igjen der og da var en krans som klorte seg fast rundt stenen. Neste dag var det brukket i stykker.

Beskjæring oppe er utelukket i mine øyne, da mangler det røde lyset som ser ut til å strekke seg mot steinen. Da heller - som noe - det som Gro nevner: en kombinasjon av beskjæring og kloning nedenfra for å gi slipp på isflaket som titter inn nede t.h.

mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelig foto med kontrastfylte farger og godt lys.
Jeg er enig med Gro, isen som stikker fram irriterer litt.
Flott og serverdig.

hilsen ingebjørg
ingeborg w.

Dette var vakkert, du har vært på rett sted til rett tid for å få dette. Jeg må si meg enig med flere her. Fargene er fine og du må ikke kutte oppe, for da mister du det rødrosa. Isen nede trekker dog litt oppmkersomhet synes jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu