Sculpt II
Et eksperiment til. I samme serie som dette: bilde nr. 221350

Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjell Sigurd S.
Likte 221350 bedre, men også dette faller i smak hos meg. Fint med den ujevne overgangen fra det svarte (pels?) til huden. Igjen synes jeg kornetheten og gråtonene gir assosiasjoner (positive) til steinskulpturer. Savner den lille usymetrien du fikk til på 221350. Kanskje ikke nødvendig med så mye svart nede? Hvis dette var et eksperiment så håper jeg du fortsetter å eksperimentere! Ser frem til neste bilde i serien...

Kjell S
Fred S.
Hadde også mer sans for forgjengeren, men liker denne også. Samme korning.... Ville ha hatt mindre pels, og mer rygg og hals, synes den svarte halvdelen ( og vel så det) blir for dominerende.

vh fred
Tone A.
Du er jammen inne i eit kreativt tid, Stine! Dette er også eit bilde med eit kunstnerisk preg. Også eg likte det første bildet i serien betre pga meir spanande linjer, lys og skuggeparti. Flott korning og fin korning i kontrast mot den svarte boleroen. Det er litt symmetri på skuldrene. Meir av nakken og skuldrene hadde gjort bildet meir spanande, og med mindre svart i bildet.
:) Tone
Johan K.
Liker begge disse bildene dine. Kanskje det forrige litt bedre.
Korningen kler bildet godt. Liker symmetrien og ''strekene'' på ryggen.
Er enig med Fred angående den sorte halvdelen... mer rygg hadde vært tingen tror jeg

Johan
Stine J.
Hei og takk til dere for grundige tilbakemeldinger.

Jeg er enig med dere i at det andre er bedre, men jeg liker dette også. :-)

Den store sorte flaten var jeg litt usikker på selv, men fant ut at siden jeg har såpass lite rygg med (og nesten ikke hals) så ble det best balanse i bildet for mine øyne. Jeg har dratt opp kontrasten i det sorte, slik at all tegning i det sorte forsvant pga at jeg ville ha fokus mot ryggen. Ble kanskje feil?

Jeg har flere varianter -også med mer rygg så vidt jeg husker. Skal se gjennom arkivet senere. Kanskje det kommer flere. :-)

mvh Stine
Hege J.
Hei Stine!

Artig at du eksperimenterer. Jeg følger med deg og synes du er tøff og dyktig. Ikke minst har du også hatt en enorm utvikling i fartstida di her på dotten.

Menneskekroppen er vakker (eller kan ihvertfall være, slik som her ;-)), og dette er vakkert å se på. Selv om jeg også synes det forrige bildet ble bedre, liker jeg dette også. For å få det enda litt bedre kunne jeg tenke meg litt mer rygg, men også mer av den vakre, lange halsen. Enig med de som synes det mørke partiet ble i meste laget, men overgangen mellom kropp og pels(?) liker jeg kjempegodt.
Kledelig korning og fine fargetoner - igjen.

mvh Hege

Odd Tore S.
Jeg skal være ærlig og si at motiver som dette ikke er det som fenger mest hos meg, men så bomscrollet jeg slik at litt av toppen forsvant, og så plutselig glatt, foldet granitt over mørk åskant med skog. Meget spesielt, meget dekorativt.
Det var ganske spennende og helt uventet, og sikkert langt fra dine idéer da du laget bildet.
Da løsnet inntrykket mitt av de andre eksperimentene dine også, dette er ikke mennesker, men skulpturer i glatt, men ikke polert granitt. Interessante utsnitt, interessante positurer.
Freud og vennene hans hadde sikkert hatt glede av å lese og tolke mine assosiasjoner og analysert hvorfor etc. etc., men han lar vi ligge.
Odd Tore
Avsluttet .
Samme fine korningen som på forrige bilde.
Jeg er dessverre ikke den rette til å komme med konstruktive tilbakemeldinger. Slik jeg ser det fenger ditt forrige bilde meg mer, men du har noe på gang.

MvhJRH
Espen A. I.
Finfint bilde, flott dynamikk og bruk av korning.

mvh Espen
Hans-Einar O.
Får en litt 30-tallsfølelse av dette.
Korningen fungerer bra også her, men det mørke partiet
blir kanskje litt mye av det gode.
Vet ikke om du ødelegger noe av balansen i bildet om du kutter
i underkant, hmm mulig...
Ellers synes jeg du gjør rett i å gjøre det svarte mørkere som kontrast
mot den hvite ryggen.
Kanskje ikke like bra som ditt forrige, men absolutt godkjent.

mvh Hans-E
Torbjørn K.
Her synes jeg ikke du lykkes i forhold til det forrige jeg kommenterte. Dette blir for mørkt og for innholdsløst. Jeg likte det andre mye bedre.

Torbjørn
Ketil K.
Et utsnitt her av øverste høyre hjørne 70 % vannrett og 30-40% loddrett og du får et to i ett bilde - av granitt og skog - samtidig som du opprettholder forståelsen av en rygg med stola. Da har du et to motiver i ett bilde som gir en surrealistisk effekt.
Stine J.
Tusen takk til dere siste også.

Odd Tore; Interessant resonement. Ikke bare Freud og vennene hans som ville synes din fortolkning var interessant. :-)

Torbjørn; Helt ok! :-)

Hans-Einar og Ketil; Jeg skal tenke på en kutt. Takk for konkret forslag Ketil.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu