Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John G.
Motiv med muligheter, men her kunne jeg tenkt meg en ytterligere rendyrking(høyere standpunkt). Vekk med den litt forstyrrende bakgrunnen i overkant neste gang. Nå er det jo ikke rom for beskjæring, dessverre.
På god vei, men ikke helt i mål, altså...
John :-)
Frank W. G.
Kan egentlig ikke si meg uenig i din komentar, John. Noen ganger blir det bare sånn ;-)) Ja, ja, det er bare å ta nye tak. Foto er gøy åkke som.

Fank
Kjell Sigurd S.
Fint motiv. Støtter John`s kommentarer. Jeg ville også forsøkt å få med hele skyggen til benken neste gang. Den ser også ut til at du har en ''flekk'' nede på venstre side i bilde som kanskje skyldes støv.

Kjell S
Tom A. T.
Flott motiv med mye potensiale. Gjentagelsen som skapes av de to krakkene gir bildet en fin ''tråd''. For øvrig sier vel bror din det som behøves ;o)..
mvh Tom T
Anne-Britt L. M.
Jeg har nok ikke noe å tilføye uten om det som før er sagt, men liker idéen og det som er kjekt er at motivet stikker jo ikke av, slik at man kan ta flere opptak i forskjellig lys osv. Objektivet du har brukt er vel det nye?

Anne-Britt
Mone S.
Dette har jeg sansen for, veldig enkelt og flott bilde.

Mone
Frank W. G.
Takk for kommentarer folkens.
Jo da, det er nok mitt nye objktiv som er benyttet A-B.
Og som sagt. Jeg er nok enig med dere med tanke på komposisjon og standpunkt. Skal skjerpe meg ;-))

Frank
Odd Tore S.
Fint med gjentagelser, også fint med snø og is på snirklete benker, men ikke fullt utnyttet potensiale siden snirklene kommer i konflikt med seg selv.
Nå ser jeg at det er det samme som de fleste foran meg har ment også, så ikke noe nytt fra min side. Likevel et bilde som var verdt både betraktning og kommentar.
Odd Tore
Ketil K.
Morsomt og lett tankevekkende bilde i forhold til at vi gidder å bo i dette klimaet. Liker breddeformatet, men er enig at et litt høyere kamerastandpunkt og vekk med bakgrunnen øverst i bildet hadde rendyrket dette mer.
Thorfinn B.
Synes ikke bildet sitter skikkelig. For det meste enig med din brors kommentar...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu