180
samme triks med annen vinkel
synes det er litt kul vinkel
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 18-70mm F3,5-4,5G AF-S DX IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Joachim H.

Hei

Det er mulig at vinkelen er litt kul men synd at du ikke har fått med hele gutten på hoppkanten. Det hadde vert bedre å klonet han vekk. Eller så har du fått til et godt action bilde med god skarphet.

Fint om du også legger ut exif data slik at det er lettere å kommentere instillinger av kamera osv. Det er også nyttig info for andre fotografer som skal prøve seg på noe lignende å se hvilke instillinger du har brukt :-)

Lykke til med fotograferingen

JH
Martin G.

Takk for kommentaren.

Skulle egentlig legge med info men jeg hadde slettet bildene fra kameraet så jeg hadde den ikke lenger. Tar det med neste gang.

Takk for tipsene. Skal teste og fjerne første bildet.

martin
Dag B.

Hei !
Liker dette bildet. Hva gjelder data om bildet så gjør det ikke noe om du har slettet bildene fra kamera. Dersom bildene feks. ligger i Mine Bilder i XP så er det bare å høyreklikke på bildet, velge egenskaper, faneark sammendrag. Dersom dataene da ikke kommer opp mener jeg du må velge avansert første gangen du gjør dette.

mvh Dag
Geir B.

Kult bilde, men som de andre sier, det er litt synd at du ikke har fått med hele personen på hoppkanten. Jeg tror ikke det hadde gjort så mye hvis du ikke hadde hatt så mye tomrom til venstre i bildet. Har du prøvd å croppe vekk deler av venstre side?

Jeg synes også deler av bildet er litt mørkt. Hoppkanten er veldig lys og jeg synes kanskje den trekker oppmerksomheten litt vekk fra snowboarderen. Det er kanskje mulig å justere litt på det i photoshop? Noe av problemet er kanskje du har fått litt for mye av hoppet med. Hvis kameraet hadde stått litt høyere kanskje?
Martin G.

Takk for tips, tar det til etteretning.

Når det gjelder redigering i photoshop så er jeg veldig nybegynner så jeg kan ikke alt der ennå, men det kommer seg. hehe... jeg skal prøve ut tipsene jeg har fått.

martin
Thomas M.

nok en tøff serie. men synd du ikke fikk med hele kjøreren. vinkelen liker jeg veldig godt. stå på:)

mvh thomas mørch
Sandra O.

Hei, har sett igjennom bildene dine. utrolig mye kult!
Enig med de andre om at duden på hoppet burde vært hel.. Men bildene dine er utrolig bra, så..

Stå på.

Mvh Sandra
Janniche D.

Hei Martin!

Iro tipset meg om at du var her -kult! Har du det bra i Beijing?

Jeg syns dette bildet er skikkelig bra, og er faktisk ikke enig i at duden på toppet skal være inne i bildet, nå blir vi tittende utenfor bildet og duden kommer skikkelig inn fra siden... uansett kult.
Sees snart i Oslo?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu