blåmyr
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Chr. G.
Motivet er absolutt verd en studie, og det du har endt opp med her synes jeg fungerer bra.

Med utgangspunkt i en 'rendyrking' av motivet har jeg dog noen innvendinger. Jeg innbiller meg at I dette forholdsvis enkle motivet har tilstedeværelse og plassering av elementer utover skyggene og snøen stor betydning. Pirk kanskje, men lurer på om grasstusten oppe til høyre har livets rett i dette bildet. Og om fraværet av den nærmeste kvisten og den svarte tuen vi så vidt ser under en skygge burde vært utelatt. Imidlertid er det en fare for at de blir noe tomt nede i høyre område. Gruppen av kvister oppe til venstre synes jeg definitivt hører med og virker planlagt i motsetning til de andre forekomstene.

Til tross for pirket har jeg allikevel ingen problemer med å godkjenne dette som en bra gjengivelse av en vinterstemning.
Magnar B.
takk for god tilbakemelding… prøvde først det du forslår… men vart ikkje heilt fornøgd, det vart liksom litt for sterilt, men mulig eg må prøva igjen… kanskje strukturen i snøen kan hjelpa meg litt i det blå feltet… vanskeleg å skilja snøstruktur og støy…
Inger-Lise S.
Hei! Jeg liker dette bildet godt. Skyggen til høyre ser jeg som en person som betrakter sneen.
Har selv tatt noen bilder av lys-og skyggespill i sne, og jeg syns man kan finne mye spennende. Så også her! Fine blåtoner

Inger-Lise
Espen A. I.
Liker spillet med skyggene, men det kan bli litt kjedelig i lengden. Liker at du har sansen for det litt abstrakte.

mvh Espen
Torbjørn K.
Jeg er litt enig med Espen. Et bilde som har mange gode kvaliteter, men som kanskje kan bli kjedelig. Jeg tror jeg ville gått tettere og fokusert på mer detaljer.

Torbjørn
Hans Jacob H.
Har sansen for dette, passe abstrakt til at jeg ser mye rart. Bla. mannen med øret som hører lydene fra skogen. De små detaljene som gresstusten og stråene forstyrrer meg egentlig ikke, de gir bare litt balanse til abstraksjonen. Du har godt blikk for naturdetaljer og er flink til å formidle dem på din særegne måte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu