Siste sol på Østenstangen Fyr.
Enda et bilde fra tofte, er tatt på iso400 (glemte å stille tilbake) og var plager med noe støy, har jobbet en del med det for å se om jeg kunne redde det.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon ef-s 17-85mm is
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger743
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten W.
Takk for din kommentar til mitt siste havørnbilde lagt ut i dag. Men jeg skal si deg at jeg nyter dette bildet like mye tilbake.
Fantastisk snø, en bølge bryter i et ellers stille hav, praktfullt lys ute til høyre, og et lite fyr.
Er litt usikker på om treet burde vært der, men alt i alt står bildet seg svært godt.
Tatt mye sjøørret i farvannet her.
Trond H.
Et bilde som i stor gard scorer stort på lavmælthet slik eg ser det. Balansen i biletet er litt utfordra av å ha både fyr og tre mot venstresida, og i praksis kun lyset for å balansere frå høgre, men med litt velvilje funker det bra. Den vesle detaljen med bølgen som bryter er veldig flott, og tilfører litt energi i bildet.

Ser at det har vært støy i bildet, men det er ikkje nevneverdig generende. Gir faktisk ein viss struktur i bildet som minner meg om filmopptak.

MVH TH
Sturla M.
Takker for kommentarer.

Bildet hadde en del mer støy som jeg fjernet og derme gjorde bildet litt blassere og med litt mindre farge en orginalen.
Hans Henrik F.
Dette var helig! Jeg ser mye ''ro'' i dette bildet og det er vel både snøen og fyret som gir det sammen havet som er bare bryter på seg en liten bølge som for å minne om at det kan være voldsomt om det vil. Det hele toppes med det flotte lyset. Jeg synes også treet gjør seg godt bildet, der det bryter opp litt mellom land, himmel og vann.
Tone A.
Vakkert vinterbilde med mykje idyll i det gylne kveldslyset. Fine former på den glitrande snøen som dekker fjellknausane bortover. Det gamle furutreet står litt vindskeivt i snøen og gir bildet litt liv. Flott med steinmoloen som har ein liten sjøsprut på enden, med fine ringar utover den stille sjøen. Nokre fotspor leiar blikket mot det vesle fytårnet som er ein fargeklatt i alle blåtonane
. Også himmelen er roleg med lette skyer. Sjeldan vakker vinter stemning frå sjøen, bildet har ei stemning av fred og stilla.
:) Tone
Christoffer A.
Hey..

Flott bilde og flott lanskap. Utrolig fint å se på, fargene og den hvite snøen gjør dette til et vakkert vinterbilde. Supert:)

Synd med støyen på himmelen..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu