Praha, 2004
Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Fint og behagelig lys. Litt vanskelig å vurdere på den skjermen jeg sitter på nå - en litt lys laptopskjerm. Det området jeg er usikker på er selve det buede taket, som her på min skjerm virker litt grumsete - nesten som om det skulle være feileksponert, men det kan nok være at bildet er følsomt for skjermer. Stemning og lys derimot er jo finfint.
Kristoffer L.

Hei Tommy - og takk for kommentaren! Bildet er helt klart rufsete, og sikkert feileksponert også - husker ikke helt hvordan negativet så ut, for det er en stund siden jeg scannet det inn. Akkurat det buede taket ser ikke spesielt grumsete ut på min skjerm, men det gror fælt i skyggene på høyre og venstre side. ;-)

Jeg tok bildet på en kafe i Praha, og det slo meg at det var litt morsomt med ''øynene'', og ''skallen'' de satt i. Dette er nok mest synlig på thumben, men jeg la det inn her mest for moro skyld, og for å se om andre så det samme som jeg så.

- Kristoffer
Avsluttet .

Joda, ''øynene'' så jeg som deg selv best på thumbnailen - ja. Det er nok skjermen min som er for lys, og derfor gjør taket litt gråhvittgrumsete. Blir vesentlig bedre når jeg demper lysstyrken og skyver skjermen lengre bakover slik at jeg ser mere skrått oppover mot skjermen. De gjengrodde skyggene er slik her og ja, men det synes jeg passer godt til motivet.
Kristoffer L.

Jeg får effekten du beskriver, når jeg titter litt ovenfra og ned på min laptop-skjerm, mens det ser bra ut rett forfra. Det spørs om ikke skjermen du bruker i øyeblikket, kanskje er vel lys, som du er inne på.

I det store og hele er disse egentlig veldig praktiske LCD-skjermene også noe herk, spesielt til bildebehandling. En dag ganske snart nå kommer jeg til å blåse støvet av min gamle CRT-skjerm igjen - om jeg bare klarer å få ryddet nok plass til den på pulten her først. ;-)

- Kristoffer
Nina S.

Behagelig lys, store dyptliggende øyne, med blikket vendt nedover.
Artig sett dette.
Litt irriterende med den runde lysrefleksen i øvre billedkant.
Mvh Nina
Odd Tore S.

Er dette to av Dr. Mabuses 1000?
I rommet hvor jeg sitter nå har jeg et japanske tresnitt av to stiliserte ugler.
Formene i hodepartiet på den ene av disse går igjen i bildet ditt.
Rimeligvis tenket jeg ugleøyene så snart jeg så bildet.
Interessant linjespill i murveggen.
De hengende lampene og særlig lysflekken i taket spiller ikke på lag med bildet forøvrig.
Odd Tore
Avsluttet .

kule øyne!

skyggene gror, men det er nødt være slik

usikker på lampene i taket og refleksen, litt morrsomt og bra er det at de tre prikkene(lampene og refleksen) lager en diagonal som balanserer bildet ditt.

Synes at mellomtonene kunne vært løftet opp endel, ser litt flatt ut.

Ø
Helge R.

Maatte inn en gang til paa dette bildet, jeg faar en sexy feeling naar jeg ser det, nesten som to pupper, lurer paa hva psykiateren min sier til det.
Passe rufsete, en spennede vinkel, likte de to lampene som henger der paa skraa. Eneste jeg kan sette fingeren paa er en lysere sirkel i taket, kunne värt klonet bort?? Igjen et bra bilde fra deg hilsen
:)Helge
Rune H.

Rart hvor forskjellig en kan tolke et bilde.
Her ser det ut som om folk har ganske ulik vinkling.
Jeg for min del fikk assossiasjoner til tegnefilmfigurer denne gangen - merkelig :)
Men det ser ut som om to store øyne med svarte pupiller fra en eller annen tegnefilmen.. Kanskje preget av at junioren såg en tegnefilm tidligere i dag.. Men likevel :)
Og - det er vel det som er meningen med et bilde - at en får tolke det slik en vil :)
Rune
Kristoffer L.

Tusen takk for de siste kommentarene også!

Du har rett, Rune - folk har en veldig ulik vinkling når de ser dette bildet. Det er virkelig spennende; slik sett kan det nesten fungere som en Rorscach-test - den med blekkflekkene, forklart her: http://www.deltabravo.net/custody/rorschach.php . ;-)

- Kristoffer
Kristoffer L.

Tastetrøbbel. Det heter ikke Rorscach-test, men Rorschach-test. Rett skal være rett. ;-)
Kine Yvonne B.

hehehe, morsomt. minnte meg om en blanding av øynene til Donald Duck, og den dypvannsfisken som har sånn ''tentakkel lampe'' for å lure til seg byttet.. Kunne sikkert vært litt skarpere, men av en eller annen grunn så føler jeg at bildet må være litt i ufokus, fordi man skal ikke helt skjønne hva som skjer.. på en måte..
Kristoffer L.

Du ser det samme som jeg så, hehe...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu