Benken
Liker rosene, og skyen som slipper regnet.
Usikker på utsnittet.
Fra Blindern.
Bildet inngår i albumet Oslo - Er glad i Oslo, en mangfoldig by.



  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-19 20:22:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Fin sommerstemning. Liker utsnittet og den høye himmelen. For noen er det kanskje litt mye fargemetning, for meg fungerer det bra her.
Torbjørn K.
Spreke og mettede farger. For meg blir komposisjonen litt vel rotete, men det er likevel en fin dokumentar på by-idyll om sommeren.

Torbjørn
Caroline M. S.
Smart tenkt å bruke rekken med blomster for å samle/rydde og i motsetning til Torbjørn synes jeg derfor ikke dette ble rotete. Men for meg virker det som du har stått litt på skrå mot blomsterrekken. Kunne godt tenkt meg at du hadde stått helt rett på, gått noe nærmere og latt den være mer dominerende i bildet enn den er nå (helst også kuttet bort sidene hvor det ikke er blomster og i hvert fall utelatt delen til høyre hvor ''blomsterbenken'' slutter). Synes også du har dratt til noe for mye med fargene - kanskje ikke på blomstene og landskapet, men i hvert fall på himmelen (på min skjerm ser skyene for rød-rosa ut og samlingen av skyer oppe til venstre synes jeg er ganske forstyrrende).

Tror jeg ville vurdert litt beskjæring av dette bildet. På begge sider helt inn mot blomsterrekken og oppe til like under de øverste skyene til venstre (i den blå stripen mellom de første og de neste skyene). Kanskje også rette opp slik at ''blomsterbenken'' blir helt rett?
Per Harald O.
Ble vel mye himmel her!

Slike bilder er best å ta tidlig eller sent på dagen. (Mer modellerende lys!)
Odd Tore S.
Her får jeg nok feil fokus pga raden av røde roser:
Hvis det er roser, hvordan kan de vokse så fint i løse lufta? Jeg ser jo graset under benkene, og til og med konturen der grasbakken bøyer av nedover. Ikke ser jeg blomsterkasser heller, og roser krever dyp jord?
Om jeg prøver å frigjøre meg fra denne tilsynelatende gåten, så ser jeg et bilde i 17. mai stemning, med roser i stedet for fruktblomstring, men flagget på stang er med. Regnbygen hører naturlig til.
Jeg ville kuttet toppen her for å få vekk de skyene som ser utbrente ut. Det er likevel igjen nok mørke skyer til å beholde og endog styrke oppfatningen av pent ustadig bygevær.
Odd Tore
Nina S.
Tusen takk for alle kommentarer.
Har forsøkt meg med flere utsnitt, men synes bildet blir for trangt ved å kutte i høyre og venstre kant.
Kutt øverst er jeg enig i , så ikke hvor dominerende det hvite i skyene var.
Til OTS, rosene er plantet i jorda et lite stykke bak benkene, ikke i kasser over benkene, et optisk bedrag. Faktisk en av grunnene til at jeg la ut bildet, den tilsynelatende blomsterpyntede benken
Mvh Nina
Odd Tore S.
Ok, nå både ser og forstår jeg.
I din v2 kuttet du ørlite mer enn jeg tenkte meg.
Odd Tore
Kurt S.
Foretrekker V1, med litt mindre himmel.
Fargene synes jeg ble fine. Gleder meg til sommeren-:)
Ellers synes jeg Caroline kommer med noen gode råd ang. ståsted og valg av vinkel.
Et fint motiv og en fin idyll.
Mvh Kurt
Helge R.
Et bilde med lovnad om varmere tider, jeg likte den mektige himmelen i V1, i tillegg liker jeg farger, slik tilfredstiller dette bildet begge behovene. Likte dette, hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu