Nysjerrig
En del av min lek med hund og kamera for å fange ulike, men typiske situasjoner.

Her et nysjerrig øyeblikk, der hunden benytter sitt fortrinn, ved å tømme nesen for deretter snuse inn et helt annet verdensbilde enn vi har.

Han er nysjerring, men jeg er like nysjerrig på hvordan denne verden ser ut.
Vet at mange ikke liker slike bilder, legger dem ut likevel, for å få kommentarer fra dem som ikke frustreres over genren.
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 100-300/f 4.5-5.6 USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeDigital raw ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Annerledes og meget bra hundeportrett. Dyktig presentert,Stig!

Inger-Lise
Ann-Olaug T.

Hei
Golden har nydelig farge, her får du fram den vakre gløden i den. Du får også fram konsentrerte hund i det den nyttar nesa, til å lese sin avis. God komposisjon som eg likte, det tekniske er som alltid bra. Fint bilde!!
Mvh Ann-Olaug
Steinulf L.

På min skjerm er det for mye rosa i fargene her og en slags flekk under øyet. Fin situasjon du har fanget her.
Per Harald O.

Noe utbrent i høylys- vanskelig lys?
Stig B.

Takk for kommentarer.

Fargene kan kanskje være en bitteliten tanke for mettet, men ikke langt fra original mener jeg.

Kanskje jeg snart bør få justert skjermen min ordentlig, men jeg klarer ikke å se noe rosa i snøen på min skjerm, og finner heller ikke noe utbrent. Snøen har kanskje områder som er uten /har lite detalj, men finner ikke noe som er utbrent ? Jeg fant faktisk heller ikke noen flekk denne gangen?

Alltid bra med kritiske kommentarer, får meg til å se nærmere på bildet. Jeg er mer enn villig til å justere meg etter kommentarer, men dant denne gangen ikke igjen karakteristikane som ble nevnt :-)

Stig
Bent O.

Hei Stig. Først vil jeg si at jeg ikke ser noe skjemmende rosa farge i bildet, og kan heller ikke se at bildet skjemmes av noe utbrenthet. Muligens en liten tanke i deler av snøen, men synes uansett ikke det skjemmer bildet noe. Hvis jeg skulle komme med noe så måtte det være et lite ønske om mer øyekontakt med hunden din. Ellers et koselig og ok bilde.

Mvh Bent
Anne A.

Hei.
Nok et nydelig hunde-bilde, dette kan du! Ang. farger så synes jeg absolutt ikke de er for mettet, min skjerm viser at du trygt kan dra litt mer i spakene. Finne ikke noe rosa og ingen flekk... Et kjempefint bilde, synes jeg!

:o) Anne
ingeborg w.

Et pent bilde, litt uvanlig. Jeg har lastet ned bildet og sjekket fargene i PS, ved å øke hver farge for seg ser en at deler av snøen har rødt, magenta og gult i seg. Med det blotte øyet synes jeg ikke det er sjenerende, selv om jeg personlig ville justert levels litt mot det blå, dette var min første reaksjon da jeg så bildet første gangen. Det er snakk om nyanser og jeg liker bildet godt som det er nå. Histogrammet treffer ikke veggen på høyre side, så noen utbrenthet er det ikke snakk om, muligens dårlig detaljering i deler av snøen og sånn blir det ofte. Flekken under øyet ser jeg ikke, men det ser ut som han har litt forskjellig tykkelse på pelsen, så underhuden vises litt tydeligere noen steder enn andre. Alt i alt et søtt bilde.
Stig B.

Takk for kommentarer. Hyggelig at dere likte dette bildet, som ikke er hverken et tradisjonelt action-bilde eller et rett fram portrett. Det er imidlertid veldig vanlig hunde-action ved at den ''leser dagens avis'' med tydelige snøft.

Fargene er jeg rimelig happy med. Snøen under hundens hode har nok litt reflektert farge fra hundens pels. Synes snøen til venstre har rimelig bra farge.

Takkk for innsats med analyse, fint å vite at jeg ikke er helt på jordet.

Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu