Bildet inngår i albumet Langs Nilen - Nilen, en av verdens viktigste vannveier; fascinerende, myteomspunnet og travel. Langs elva møtes alle slags mennesker, fra nubiske felukk-skippere via lokale klesvaskekoner, til turister på de mange flytende hotellene. Hektisk, men også i perioder et sted for stillhet og rekreasjon.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger613
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Wow, for et landskap!

Hvor i all verden er det du har tatt dette bildet?

Har du noen flere hvor du har gått tettere på menneskene?

-magnus
Hans Henrik F.
Mega-motiv! Dette var rene eventyrbildet å se på. Muligens en anelse for kraftige farger (rødt og blått), men fantastisk mye spennende å hvile øynene på.
Stig S.
Takker:-)

Dette er et motiv fra Nilens bredder litt nord for Aswan. Noe av forklaringen på de sterke fargene er lav kveldssol.

--stig--
Kristian S.
Er kanskje enig i at fargene på årene? og noen av klærne er litt for kraftige, men fargene på landskapet ellers er helt perfekte.
Nydelig motiv.
Steinulf L.
Flott kveldslys. Spennende reisedokumentasjon med mange interessante detaljer. Lekkert bilde.
Thor B.
Her synes jeg du har et meget flott motiv med gode fargeelemeter i som bidrar til at dette blir flott å se på.Skulle det være noe så, ville jeg ha trekt det litt ned i foreksempel skyggene for å få litt mer trøkk.''mørkere'' Men dette er på min skjærm,for jeg går ut i fra at vi alle ikke er likt kallibrert.


Mvh TBH
Wiggo T.
Kjempeflott bilde! Et unikt motiv med en fin stemning og detaljer, supert!

Mvh
Wiggo
Stig S.
Takker igjen!

Årene er faktisk røde... Det er ikke gjort annet enn vanlige / globale justeringer på bildet, bl.a. ifht. farge. For min del er det de relativt klare fargene i kærene som løfter bildet, men det blir jo smak og behag ;-)

Ser poenget ditt, Thor, men ødelegger ikke mere trøkk det vare kveldslyset?

--stig--
Tom A. T.
Flott reisiskildring av mennesker som tydeligvis lever i pakt med den svært så unorske, men akk så flotte naturen. Bra bilde som pirrer ved reiselysten.
mvh Tom T
ingeborg w.
Et fint utsnitt med mye å feste blikket på. Synes også rødfargen ser sterk ut, men så har jeg ikke vært der heller. Kanskje var det akkurat sånn. Fin balanse i bildet.
Stig S.
Takker, Tom og Ingeborg.

Kan absolutt anbefale en tur langs Nilen - massevis av inntrykk, særlig hvis man kan gå i land litt utenom den verste turiststrømmen :-)

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu