Fantasiens Grenser
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Dan S.
Trenger litt guidelines og hjelp her! :) hvordan ser ''dere'' bildet?

hva kan forbedres etc?
Magnus T.
Tror jeg hadde forsøkt å gjøre det mer spennende ved å øke kontrasten. Jeg ville også kuttet venstre side (til innpå veggen) og kanskje nedre kant også.
Chr. G.
Hmm,, får ikke så mye ut av det må jeg si. Slik det er nå framstår det forholdsvis kjedelig. Kanskje stedet betyr en del for deg og tingene har en historie, men dette trer ikke klart fram for meg. Ser det er noen sprekker i veggen der lyset faller inn. Kanskje er det verd å ta en tur tilbake og rette opperksomheten mot veggen og lyset, muligens dukker det opp noe spennende når du prøver forskjellige ståsted og angrepshøyder. Stå på,dagligdagse ting kan romme mye.
Dan S.
Hei dere!


vel.. mye kan sies om bildet.. men det er mitt første publiserte bilde med digital speilreflex.. driver fortsatt og lærer masse.. og bildet var bare tatt sånn i forbifarten..



tingene i bildet har ingen betydning egentlig. men jeg synes de harmonerer godt med resten av bildet..


har nå fått meg stativ. gjør ting litt enklere med henhold til lukketider osv..

men er fortsatt rimelig fersk.. sliter mye med dette med hvitbalanse


tok en del bilder av bilen min, og de ble utrolig blå av en merkelig grunn..


kameraet er et nikon D50


Takk for tips! er gøy og holde på med.. men vanskelig å få skikkelige bilder.. av kansje hundre bilder.. så får man 1 eller 2 som ser sånn noen lunde ut...


Mvh

Dan Stamnes
Magnus T.
Hvitbalanse kan være vanskelig, jeg bruker begge kameraene mine med auto hvitbalanse hele tiden, da blir det en ting mindre å tenke på i opptaksøyeblikket. Jeg gjør opptakene i RAW format og fikser hvitbalansen i software etterpå (Rawshooter). Jeg begynte med det for etpar mnd siden og er storfornøyd! Anbefaler deg også å søke på nettet etter info om fargekalibrering av skjermen din, her er en OK start: http://desktoppub.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/X...onitor.htm

Stå på og lykke til!

-Magnus
Kjell Sigurd S.
Et alternativ i fht. hvitbalanse er å ta samme bilde med de ulike instillingene du har for hvitbalanse på kameraet ditt, for deretter å kunne granske de ulike resultatene. På den måten lærer du kameraet å kjenne og du vil bli trygg på hva du til en hver tid skal bruke.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu