En Face
Dette er det siste bildet av hund på en stund, jeg lover........
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 100-300/f 4.5-5.6 USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • FilmtypeDigital raw ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Kjell G.

Du er god på å vise at du liker hunder. Og vise versa.
Dette bildet er bra, selv om et av dine tidligere viste actionbilder er hakket vassere.

mvh kjellg
Steinulf L.

Vi tåler flere hundebilder. Dette var et fint glis,og ikke noe å utsette på det tekniske heller,denne gangen.
Roger V.

Hei
Syntes dette var et av de bedre bildene av hunden din, men savner alikavel det lille ekstra uttryket i fjeset når den løper slikt.
Teknisk flott, og variert og behagelig bakgrunn....

Roger
Stig B.

Takk for kommentarer.

De som kjenner rasen ser, spesielt på ørene, at den er i full gallopp. Da har den vekselvis øynene lukket og helt åpne. Her er galloppen frosset i noe som ksn se ut som et oppstilt portrett. Det eneste som he rkan indikere bevegelse er, bortsett fra ørene, noen snøklumper i luften.

Har forsøkt meg på bilder av ''naturlig aktivitet'' uten instruksjon. Det var artig, og ikke helt uten utfordringer. Har mange flere, men får vel ta en hundepause en stund :-)

KG:Har fremdeles ditt bilde som et av de beste innen genren.

Stig
Bente K.

Et veldig bra hundeportrett synes jeg. Jeg likte særlig godt de flagrende ørene som viser at her er det en hund i bevegelse. Den lyse bakgrunnen framhever hundens ''ansiktsuttrykk'' svært godt.
mvh Bente
ingeborg w.

Her løper han ja, tunga ut av kjeften og ørene flagrende, godt teknisk som vanlig.
Venche J.

Trivelig bilde. Så synd at du ikke fikk mer lys på øynene. Da hadde det blitt topp. :)

Wenche.
Kjartan T.

Flott lys og mye glede i dette bildet. Morsom delinga av bakgrunnsflata i bildet mellom hvitt og blått. Det gjør bildet ekstra severdig at dette også går igjen i pelsen på hunden. Min favoritt blant dine hundebilder Stig.
Stig B.

Takker for kommentarer igjen.

Hyggelig at flere likte bildet, syntes selv uttrykket var bra.

Ser i etterkant, Wenche, at det kunne vært interessant med utfyllingsblits for å få øyeglimt. Lærte kanskje noe til senere.

Ellers forsøkte jeg å få til den blandingen av skyggelagt og belyst bakgrunn for å unngå et rent lyst bilde. Ved at lyset kommer fra siden / bakfra vil dette også da vise seg i pelsen. Kjekt du likte leken min Kjartan.

Stig
Ann-Olaug T.

Fint bilde, ening med det at utfyllingsblits kanskje hadde vore tingen her. Teknisk er det meste på topp. Gode hundebilde vil eg gjerne sjå fleire av.
Mvh Ann-Olaug
Bent O.

Hei Stig, dette var også et meget bra hundebilde fra deg. Masse fart og glede, og en nydelig hund! Skjønner du koser deg for tiden med denne krabaten.

Mvh Bent
Svein T.

Fine farger
Avsluttet .

Et godt eksponert bilde.
Med så mye hvitt i bakgrunnen er det ikke enkelt å få det så bra som her. Det blå i bakgrunnen hever bildet mange hakk for min del. Fargene er naturtro. Ellers en nydelig hund du har skaffet deg.

MvhJRH
Tone A.

Eit flott hundebilde med fine blåtonar i bakgrunnen og snø som fyk. Hunden er i farta med fine detaljar både i pelsen og på hodet. Tunga vert ein fargeklatt i alt dette lyse.
:) Tone
Ann Kristin S.

Tok en kikk på dine tidligere hundebilder også. Dette var jo topp. Er dette forgjengeren til julekortsjarmøren anno 2007? Artig med øra på snei som tyder på fart. Slike bilder har jeg ikke altfor mange av i min samling, for gardshunden vår er av en rooooolige typen!
Tydelig å se at han er glad og fornøyd og du har gjort en fin jobb i fart!
Julehilsen fra Ann Kristin
Stig B.

Takk for kommentar. Jeg har denne fremdeles, han er 3 år nå, sammen med en på 1/2 år. Han var her i full gallopp, det er derfor ørene flagrer sånn. Han stortrivdes ute i snøen, sprang og lekte seg, og jeg fikk trene på fotografering av bevegelig mål :-)

Stig
anders s.

herlig hundebilde med en ordentlig gladhund.faktisk så er det vel ikke mulig å få en hund til å se gladere ut enn dette:-)
det første som slo meg pussig nok da jeg så på bildet var reklamefilmen om filadelfiaosten:-) sikkert på grunn av det blå og hvite i bildet:-)
så fra nå av så døper jeg denne hunden til filadelfiaostehunden :-)
en himmelsk hund med andre ord:-)

ha en fin førjulsuke
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu