Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger531
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Helge R.

Minimalistisk, skaaret til beinet. Bra komposisjon, sterkt uttrykk i s/h, akkurat passe rufsete. Topp foto, hilsen
:)Helge
Kristoffer L.

Tusen takk for kommentaren, Helge!

Det var hyggelig - etter ca 135 visninger - at noen hadde noe å si om bildet. Er det så abstrakt/minimalistisk at det er vanskelig å si noe om det? Om det kan være av interesse, kan jeg jo opplyse at bildet er av ytterst konkret art, og at motivet er hentet fra vinternaturen. At uttrykket er abstrakt, er en annen sak, som bare har med utsnittet å gjøre.

Jeg oppfordrer med dette deg som betrakter til å si din ærlige mening om bildet. Er det vanskelig tilgjengelig? Stygt? Uforståelig? For enkelt? Dumt? Sett ord på dine inntrykk, og fyr løs! ;-)

- Kristoffer
Hans Jacob H.

Et erketypisk Kristofferbilde dette her, med svarte feite toner. ;-)
Et minimalistisk low-key bilde (som forøvrig med trykk på negativ blir high-key ;)), med et ganske fascinerende mønster med den tydelige skrålinjen med knekk som blikkfang. Minner litt om en flyndre på havets bunn.
Den nevnte skarpe kanten er fin, men mye uskarpe detaljer på høyresiden gjør at det stopper litt opp for min del, og synes nok det taper seg litt for fort.
Synes faktisk det var morsommere i negativ denne gangen, da kom ting litt klarere fram liksom. :)
Kristoffer L.

Tusen takk for kommentaren, Hans Jacob! Artig at du fikk noe ut av bildet i negativ. ;-)

Jeg har sjekket opp det du skriver om uskarphet på høyre side, mot originalen, en fil på 5500x3600 pixler. Hele bildet er skarpt. Årsaken til at noen av detaljene kan oppfattes som uskarpe, tror jeg går på at vi ser knudrete is hvor noen av ''knudrene'' ligger oppå isen, mens andre ligger glasert nede i isen. Dermed varierer lysbrytningen og skarphetsfølelsen en god del på høyre side av bildet, hvor det er mest av disse variasjonene.

Ellers setter jeg pris på kommentaren om min forkjærlighet for feite, svarte toner i s/h. Hyggelig at budskapet slår gjennom. ;-)

- Kristoffer
Kristel S.

Hei Kristoffer :)

Jeg så ganske raskt din oppfordring lenger oppe, og satt lenge å så på dette bildet for å forsøke meg. Jeg tenkte det var is (men synes det er litt uvesentlig her, hva det faktisk er), og så akkurat det samme som Hans Jacob, at det så ut som en flyndre.
Men det som virkelig ga meg noe var da de sorte fargetonene ble påpekt - de ''feite tonene''. Jeg fikk litt a-ha opplevelse i forhold til hva det er jeg har savnet i mine egne forsøk på s/h, og hva det er jeg liker så godt med dine. Det er ikke så lett når en mangler begrepene, å sette fingen på slike ting.
Jeg verdsetter dette bildet mer og mer for hver gang jeg ser på det, synes det er et nydelig lys i det!

Vennlig hilsen Kristel.
Avsluttet .

Jag tror du kan skapa stämning vad du än fotograferar.. Allt betydligt liksom obetydligt får själ och känsla.
En bild som minner mig om en Ingemar Bergmanfilm, dov, ödesmättad men samtidigt sinnlig och eggande bild.

Svärtan får isens kristaller att glimma och de är inte längre ''unseen''..

Tilltalande!
Mvh
Elisabeth
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye kommentarer, som jeg satte svært stor pris på! ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

För mig känns den här bilden som en pusselbit. Tagen direkt ur livet. Man kan se skörheten men också styrkan. Ibland är man skör och svag, och andra gånger känner man sig både stark och har viljestyrka. Bilden symboliserar livet för mig. Vackert och gripande. Riktigt bra bild, Kristoffer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu