Reine - i kuling og regn
Her har jeg kikket i arkivet,og funnet bilder fra en Lofotentur. Dette er mitt første forsøk på å lage et panoramabilde av 2 bilder.Bildene er tatt med håndholdt kamera, og med vinden bakfra var jeg nær ved å ta snarveien ned skråningen et par ganger :-)
Komprimeringen har redusert skarpheten noe, men allikevel synes jeg det ble et OK resultat med den gamle gode Coolpixen.
Utstyr
  • Nikon CoolPix 900
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Christoffer A.

Flott bilde, med fin panorama visning.
Utrolig flott å se på, skarpt og gode farger.
Greinene til venstre forstyrrer litt, men ikke nok til å ødelegge helheten...
Wiggo T.

Meget flott!

Wiggo
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott panorama frå vakre ville mektige Lofoten;-)

Inger Anne
Kurt S.

Oi, for en flott plass-:)
Kjenner godt igjen stemninga du viser her.
Det gule i gresset til venstre skapte fin kontrast og gjorde seg godt.
Ellers er, etter mitt syn, skarpheten helt akseptabel.
Tror du har bomma litt med sammenskøytingen. Kan se det litt i enden av havet og under husene rett frem. Kanskje er det kloneverktøyet som har skylda. Dersom jeg ikke hadde vært lokalkjent på denne plassen hadde jeg kanskje ikke oppdaga det.
Uansett: Et fint bilde.
Mvh Kurt
Steinulf L.

Et bilde som understreker at drittvær er godt fotovær. Flott lys.
Bjorn F.

Hei Helge. Kjempeflott bilde, likte godt lyset, resten taler for seg selv.Får lyst til å kaste meg over tlf. og bestille ny tur med Hutigruta når jeg ser dette.
Vennlig hilsen Bjørn
Jan Frode A.

Jeg blir litt usikker på kvistene nede mot venstrehjørnet, men egentlig blir det bare småpirk her. Bildet som helhet er vakkert. Liker formatet, og ikke minst fargetoner og stemning i bildet. Spesielt lyset over fjella mot høyresiden er storslagent, og det lave skydekket her forsterker stemningen.

mvh Jan Frode
Helge A.

Takk for mange hyggelige kommentarer. Kvistene i høyre hjørne er en del av et større buskas, og jeg er enig i at det hade vært et pluss å unngått de helt.
Kurt: Du har rett i at det ble litt feil ved sammenskjøtingen av bildene. Samtidig ble jeg positivt overrasket over hvor bra PS ''utførte'' sammenskjøtingen ut fra 2 bilder som er tatt på frihånd med bl.a mye mer himmel på bildet til venstre, og klare forskjeller i fargemetningen. På høyre side har jeg ''laget 1 cm himmel'' for å unngå å beskjære ned på fjelltoppen på venstre side :-)

Helge
Geir F.

Hei
Synes dette var mektig og flott.
For meg er fjellene som troner i midten av bildet det sentrale motivet her. Forstyrrer derfor litt med fjelllene til venstre som ikke er så spennende men likevel trekker oppmerksomheten. Ville derfor foreslå et kutt på venstresiden av bildet. I tillegg bør det kanskje kuttes tilsvarende på høyreesiden slik at de mektige fjellene i midten fortsatt får beholde midtplasseringen.

Men dette er flott skildret. Skulle gjerne vært der oppe en gang.

-geir fløde-
Helge A.

Takk for kommentar. Jeg ser poenget ditt Geir. Jeg vurderte selv å kutte endel av det mørke fjellet på venstresiden før jeg la ut bildet, men valgte å vise hele panoramaet fra orginalbildene ''ubeskåret'' i bredden

Helge
Tone A.

Eit panoramabilde med flotte detaljar frå Lofoten. Her kjem verkeleg dei mektige fjella fram med fin dybde innover. Tettstaden på høgresida har gode detaljar og husa vert fargeklattar i all naturen med sjøen og fjella. Flott med vegen innover på venstre sida, litt dumt med kvistane men det er pirk. Det mørke fjellet gir ein kontrast til dei bakre fjella som ligg i litt lys og med litt snø på med det tunge skydekket hengande over. Fjellet som har toppen innsvøpt av skya er ein flott detalj. og det er fine fargevalørar i bildet. Kjempebra jobba i PS, Helge!
Det set minnene i sving når eg ser dette bildet.
Me budde eit år i Narvik og kjørte til Lofoten for å sjå dei vakre fjella. Men me vart jo skuffa, pga at fjelltoppane var dekka av tunge skyer!
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Formidabel vidvinkel av en vakker og majestetisk Lofoten-natur,
flott formidlet.

Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu