Stubbe i mørke
Utstyr
  • Canon 30D
  • Tamron 90mm f/2.8 macro
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker30s
  • FilmtypeISO100 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Espen A. I.
Litt uvant bilde fra deg, men du verden det funker!

Blåfarger er absolutt passende og gjør seg bra her. Kameraet virker ser jeg. Skarphetsplanet ligger også bra til. Ingen kutting for meg takk:-)

mvh Espen
Wiggo T.
Nok et veldig flott bilde fra deg, meget fascinerende! Stå på!

Mvh
Wiggo
Inger Anne Maritsdotter V.
Absolutt severdig, vakre blåtoner i blåtimen.

Spennende med den korte dybdeskarpheten, det fekk eit abstrakt preg også.

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig spennende!
Da både farge, fokus, tekstur og tja..hele bildet.
Flott å se på, god dybde, litt tredimensjonal..

~ingebjørg
Tone A.
Eit kreativt bilde med fine blåtonar og strukturen i trestubben som gjer bildet spanande. Veldig smalt skarphetsplan som gjer at det uskarpe dominerer bildet med linjer og kvite parti som kontrast til alt det blåe. Eg får ei kjensle av dragning frå høgre øverste hjørnet til det duse partiet på venstre side. Frå venstre hjørnet nede går det lyse partiet innover. Dette gir litt dybde til bildet. Trestubben virkar litt glasert med litt lysspel i forgrunnen. Eit annleis makrobilde med eit flott uttrykk, Torbjørn.
:) Tone
Kurt S.
Veldig flott. Bildet ble dekorativt og fikk et abstrakt preg.
Nyydelig blåtone og flotte mønstre.
Kan sitte lenge å betrakte dette.
Likte bildet en masse!!
Mvh Kurt

Steinulf L.
Hr vært innom dette noen ganger, men greier ikke å mønstre den helt store entusiasmen,hverken for kompoaisjon eller innhold.

En vesentlig del av bildet ligger utenfor fokus eller skarphetsområdet. Fordi dette området ligger i sentrum av billedflaten går øyet på jakt etter noe å forholde seg til. Høyre tredjedel av bildet har spennende tegninger og tilfredsstillende fokus. Tror jeg ville jobbet mer med et slikt utsnitt, om du har pixler nok. Fargetoner og lys er spennende.

Blått er ikke alltid godt.:-) Ha en god helg.
Fred S.
Strømme mot strømmen ( men det er kanskje ikke noe nytt...): Får rett og slett ikke ''tak i'' dette bildet; det blir temmelig forvirrende, og litt plagsomt å betrakte. Et bilde med ETT fokuspunkt og resten ''diffust'' klarer jeg å forholde meg til, de kan også være pene. Her blir det rett og slett for mange små, tilfeldige skarpe områder, i kontrast mot flere ''graderinger'' av defokuserte innslag. En vakker blåfarge er ikke bestandig nok...

vh fred
Torbjørn K.
Takk for kommentarer, både ros og konstruktiv kritikk. Det er det jeg lærer av. Tok et annet bilde i samme sleng som er mer ''etter boka'' med fokus på de ''riktige'' stedene. Det var egentlig det jeg hadde tenkt å legge ut, men så tok jeg feil bilde. Likevel er det noe med dette bildet jeg liker og kan stirre lenge på.

Torbjørn
Thomas R.
Er nok mer enig med de to siste talerne. Det er en fin blåfarge, og noen spennende mønster, men synes komposisjonen og flatebruken blir alt for tilfeldig og kaotisk til at dette bildet gi meg noe.
Sverre H.
Hei Torbjørn,

Fargene i dette bildet er svært fine. Men når det kommer til motivet vet jeg ikke helt, jeg liker det, men samtidig føler jeg at øynene ikke finner roen. Jeg klarer ikke helt gripe essensen i bildet om du skjønner.

Men akkurat denne uroen er faktisk litt fasinerende med dette bilde, det er litt rart. For det er som du sier, det er noe i dette bilde som er artig...hva enn det er :)

Dette ble en merkelig kommentar til et underlig bilde.
Stine J.
Hei Torbjørn,

Farger og toner er supre her, men jeg finner ikke helt roen i bildet pga at det er flere løsrevne fokuspunkt som blikket mitt flakker frem og tilbake mellom. Et utsnitt av en del av høyresiden tror jeg ville fungert bedre.

mvh Stine
Anne A.
Artig med et bilde man får så mange forskjellige reaksjoner på, går jeg ut fra... Likte av en eller annen grunn bildet jeg også, muligens pga dybdefølelsen jeg får når jeg ser det i full str., føler at høyresiden drar meg nedover mot et ''hull'' på venstre siden. Blåvaløren er nydelig.
:-)
Johan K.
Får ikke heeelt grepet på bildet. Sliter jeg litt med å finne ''roen'' i bildet, som nevnt av andre... Blikket finner ikke et fast sted å stoppe ved.

Blåfargen er flott da. :)

Johan
Odd Tore S.
Meget blått, nokså abstrakt, aner stubben, men ....
Blandingen av mørke og uskarphet gjør at jeg ikke får tak i motivet her. Muligens en slags diagonal, noen detaljer som ser småspennende ut, men det blir med en ansamling av detaljer uten at jeg får tak i ledetråden.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu