Bør kanskje rengjøre bildet? Kutte i topp? Usikker selv. Legger ved en til versjon, beskåret i topp.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-29 13:23:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger715
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Kjell G.
Artig bilde!

Beskjæringen i toppen er en forbedring etter mitt skjønn. Litt synd at figuren på veggen ikke når helt ned til brosteinene.

mvh kjellg
Stine J.
Hei Johan,

Fint gatebilde. Jenta er fint plassert i forhold til figuren på veggen. Tydelig at figuren trekker oppmerksomheten hennes til seg. For meg ble v2 best, i v1 var det litt mange til å forholde seg til.

mvh Stine
Steinulf L.
Synes balansen er best i v#2. Færre elementer å forholde seg til også.
Torbjørn K.
Veldig typisk deg, en koselig og bra gjennomført hverdagsbeskrivelse. Her synes jeg dog det blir for mye å forholde seg til. V2 er nok bedre, men her synes jeg det blir trangt i toppen. Liker bra plasseringa av personen, og måten hun ser inn i bildet på. Jeg tror at dersom du hadde fått en v2 med mer luft i toppen, og fjernet koblingsboksen og jenta på veggen så ville du fått et mye bedre bilde.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Tøft. Liker komposisjonen og spillet mellom kvinnen og figuren. Synes kanskje hun får litt liten plass der nede mellom koblingsboksen og rammen. Ellers bra.

Kjell S
Kurt S.
Utsnittet i V2 synes jeg ble ok.
Kan være enig i at det ble et par elementer for mye å forholde seg til.
Koblingsboksen og/eller vinduet over den er de to elementene jeg ville prioritere dersom jeg skulle rydde litt opp.
Jenta på veggen må være der. Den er jo en del av innholdet i bildet.
Kanskje jenta til venstre går og drømmer om å få en slik uniform og tromme-:)
Selv om det, som nevnt, ble litt mange elementer synes jeg absolutt bildet ble severdig. Godt sett!
Mvh Kurt

Marion N.
Fint gatebilde. Eg syns det er jenta og figuren på veggen som gjer dette interessant. Ellers også eit fin miljø, men eg synas koblingsboksen blir eit framandelement (det er sikkert mange som meiner denne er eit viktig element, ting kan tolkast på så mange måter....).

Mvh Marion
Odd Tore S.
The drummer boy, grafitti med stil? Den ser nesten pålimt ut med alle sine detaljer.
Liker det jeg ser her, v2 er stort nok utsnitt for meg og det jeg foretrekker.
Kontrast mellom levende og malt person er det som gjør dette bildet, etter min mening må begge være med. Jeg synes ikke at bilder for enhver pris må ryddes for mulige distraherende elementer, i alle fall ikke biler av en hverdagslig situasjon.
Naturligvis hadde bare veggen uten forstyrrende elementer på eller foran vært interessant og i pakt med din stil, men det blir en helt annen sak.
Odd Tore
Espen A. I.
Dette var godt sett, samt at du får frem en rolig komposisjon på V2 som løfter bildet betraktelig. God eksponering på fruen. Det er noe som fenger meg her, vet ikke helt hva, kanskje det er rekken med motiver bortgjennom, særlig liker jeg strømboksen, ''bildet'' og den frua. Ja, du har min positive stemme på dette!

mvh Espen
Chr. G.
Mange detaler, men de dominerer ikke over hovedblikkfanget; den forbigående og tegningen på veggen, så de må gjerne være med. Pluss for speilingen av hus i vinduet, og farger. Mitt umiddelbare inntrykk var at det er litt ubalanse i høyderetningen jeg savner en form for ''jording'', dvs et kamerastandpunkt lenger ned. En kombinasjon av V2 og mer nedover tror jeg ville stemt bedre for meg.

Ellers ser det ut til å være en ekte ''Kistrand'';øynene har du med deg (og tydeligivis kamera) på dine vandringer, og ser det som ofte kan forbigås i full fart. Liker roen og underfundigheten i bildene dine.
Johan K.
Mange takk for kommentarer.

Litt mange elementer.. Eller, kanskje ett for mye. Føler selv at koblingsboksen kunne bildet vært foruten. Synes dog bildet fungerer godt med og. Å rydde den bort (klone den bort), synes jeg blir et litt drøyt inngrep på bildet. :)

CG: Er enig at litt mer i bunn hadde vært bra. Versjon 1 er originalutsnittet, så der er ikke mer å finne der nede. Fikk bare en sjanse her.
Kamera, er stort sett alltid med på tur ja :)

Johan
Nina S.
Synes dette fungerer bra. V1 på meg
Begge ''personene'' har blikk og bevegelse i samme retning, vinduene oppe er veldig i symmetri, de midterste vinduene lager en fin rekke, og fargene i vinduet med speilng tas opp i gatelykten.
Det eneste som ikke er i harmoni er sikringsboksen, men den må med, alt i et bybilde skal ikke være i harmoni, bra fanget.
Mvh Nina
Jan Frode A.
Jeg syntes faktisk utsnittet i versjon #1 fungerer veldig bra. Der er noe med denne fasaden, som blir forsterket av de to vinduene øverst.
Ellers er jo bildet spennende, og igjen et bilde fra deg der en kan spinne på tanker og historier. Spennende to personer i bildet, både den naturlige og den tegnede gir en fin balanse, og bidrar til en historie. Videre ser en et bilde i vinduet, som forteller litt om omgivelser/miljø.
Fargene og teknikken er på topp her, syntes da jeg.

mvh Jan Frode
Thorfinn B.
ganske fin gateskildring. v2 best med fin triangelkomp..
Magnar B.
Du tar morsomme bilder… likar speglbildet i vindauget + dei to damene som er essensielle her… dei har på ein måte noko felles i uttrykket. Ellers med på at koblingsboksen fungerer dårligst av elementa i bildet. V1 eller 2 er eg usikker på … artig klisjéfattig bilde.
Johan K.
Takker for nye kommentarer :)

Johan
Kristoffer L.
Her synes jeg det var mye bra!

Den mye omtalte koblingsboksen passer godt inn sammen med de andre rektanglene i bildet. Men jeg tror det hele kanskje ville kunne fungere bedre hvis du beskjærer så mye ovenfra at du står igjen med et kvadratisk bilde. Da blir endel mer uvesentlige ting fjernet i overkant, mens bildet blir strammet kraftig inn, og oppmerksomheten konsentrert mer om damen og tegningen på muren.

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu