''
''
Utstyr
  • 'kamera'
  • 'objektiv'
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger696
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Ketil K.
Etter å ha gått halvannen times tur med bikkja i dag føler jeg trekket i båndet nesten fysisk her! Virkelig tatt på kornet - og glimrende fototeknisk + opptaksvinkel.
Tom A. T.
Denne er helt i klasse med min lille dvergschnauzertispe hva angår bevegelse og uro. Og det formidler du i fullt monn. Opptaksvinkelen som KK bemerker er jo suveren.
mvh en som ikke liker pannekaker ;o)..
Kjell G.
Spennende og annerledes!

Noe for oss som er glad i hunder og, ikke minst, for oss som blir glade for gode hundebilder!
Chr. G.
Spennende selv for en som ikke er glad i hunder. Dynamikk så det holder og velvalgt kameraplassering.
Odd Tore S.
Hunden er en fulltreffer, full av dynamikk og vilje til å gjøre det den ikke får lov til. En helt typisk oppførsel slik som jeg oppfatter det, selv om jeg oftest er det den ikke får lov til å undersøke nærmere. Mennesker som løper må være noe av det mest spennende som finnes for hunder!
Båndet og personen er like viktige i denne settingen. Helt OK at det er dynamikk i disse også, en så ivrig hund må sette lufteren i bevegelse også.
Det jeg ikke er helt med på er den hvite flekken over hundehodet og det som ser ut som grove hår som vokser ut fra kroppen på personen. Siden jeg ikke skjønner hva det er, tar det uønsket bort litt oppmerksomhet fra selve motivet.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Tøft! Her oser det av pusting og pesing fra en hund full av energi. Fint kamerastandpunkt er nevnt. I like!

Kjell S
Ole Walter S.
Som tidl. hundeeier kjenner jeg meg igjen, kanskje det var en stressende ''handhund møter hunhund i forbifarten-situasjon'', sånn kan det bli bra bilder av som her. Et teknisk godt bilde bilde spør du meg.

Ole Walter Sundlo
Carsten S.
Som blir nevnt før. Opptaksvinkel i forhold til hunden og hunden's bevegelse er topp. Bevegelse upskarpheten er også meget passende (skjønner egentlig ikke hvordan du få det till altid).
Men, at alt mht til hunden er så flott gjør at jeg ville har den som hovedelement. Visuelt kommer jeg da ikke helt i mål. Personen tar mye for seg. Hunden og veien er fargemessig neutral og resten er kraftig. Det er også 'mye på bildet' for å være deg.
Kreativ fanget øyeblikk ut av hverdagen, absolut, men noe i bilde er så fint at jeg hadde ønsket meg det løs fra det andere.
PS: Nå husker jeg at moren min advarte meg at jeg ikke ville få det som jeg vill hele tiden :(
John G.
God formidling av ofte sett hverdagssituasjon: (U)regjerlig hundeeier med dertil uregjerlig bikkje i full fart til tross for kobbelet!
Fint driv i bildet. Ikke mye å utsette. Teknisk godt løst, kompen helt fin(bra med det kuttede hodet: mer fokus på selve situasjonen, da), men liiitt ''dumt'' det hvite udefinerbare feltet over snuta(ikke det samme som Odd Tore mener) på bikkja. MEN, det blir allikevel bare pirk...
John :-)
Lars-Anders M.
Bra hundebilde dette.
Anders Patrick K.
Sjarmerende stressa ser den bikkja der ut. Hundeeier treneren Geir Nordenstam ville fått hetta av dette bildet, særlig med tanke på at hunden er ''kontrollert'' av det han beskriver som idiotkasse (flexibånd).

Teknisk flott gjennomført, du har gjort noe dagligdags spennende og intressant.

mvh

apk
Johan K.
Hehe! Dette var et strålende hundebilde.

Føler stress med en gang jeg ser det :)

Johan
Kristoffer L.
Glimrende!

Men - jeg så på det i gråskalavisning, og syntes bildets abstrakte kvaliteter og tolkningsmessige spenn da fungerte enda bedre.

Hypotetisk: Hvis du hadde mer å gå på til høyre, tror jeg bildet også kunne fungert glimrende i (nær) kvadratisk format... ;-)

- Kristoffer
Bente K.
Et sjeldent og godt hundebilde jeg la merke til. Som eks-hunde-eier kjenner jeg meg igjen i denne situasjonen. Et svært vellykket bilde på mange plan.
mvh Bente

Espen A. I.
Dette er et bilde som kan tolkes på mange måter, min tolkning må bli at det er en hyper hund som ser en annen hyper en. Flott eksponering.

mvh Espen
Stine J.
Hei Thorfinn,

Morsomt, jeg kjenner meg igjen. :-)

Bevegelsesuskarpheten lager den rette stemningen. Herlig!

mvh Stine
Frank W. G.
Hei på deg!
Energisk hverdagssituasjon for en hundeeier. Og et driv som skaper flott dynamikk i flaten. Liker også særdeles godt kamerastandpunktet.
Er det duft av vår som setter fart i vår firbente venn.

Frank
Thorfinn B.
Takk for kommentarer.

Den bikkja (Glatthåret Fox Terrier) er rimelig hårreisende å gå tur med ja (har passet den et par ganger). Hyggelig å høre at jeg har lykkes greit med fortellinga... :-)

KL: Kvadratisk! Interessant at du nevner det for jeg var lenge innom det formatet, men endte til slutt opp med høydeformatet. Syntes vel at noe av dynamikken forsvant ved å fjerne toppen / lage kvadrat.

Espen: Nei den så ingen andre hunder, den bare er sånn, hehe

Frank: Neppe ''våryr'' bikkje, for bildet ble tatt i slutten av november sist høst :-)
Thorfinn B.
Om interesse, kan flere bilder av denne firbente vennen ses her: http://arkivny.samfoto.no/fotoweb/thumbnails2.fwx?folderi...0and%20fox
Eyvind R.
Et herlig bilde,Thorfinn. Tunga som slenger setter en ekstra spiss på det hele..

Mvh Eyvind
John Einar L.
helt klart det kuleste hundibånd bildet jeg har sett
Arne S.
Livlig dyr - frynsete dame - heRlig bilde!

:) voff!
Thorfinn B.
takker for de siste kommentarer :-)
Steinulf L.
Stilig. Eieren er enda mer hårete enn hunden. Et av de bedre hundebildene jeg har sett her.
Roar B.
Spontan action på bakkenivå, såpass realistisk at jeg vurderte stivkrampesprøyte i etterkant.
Et hærlig glefs fra menneskets beste venn.
Roar B.
Så du nylig var innom og kommenterte og måtte derfor benytte sjansen til et gjensyn med bilder fra 'forna dar' - dengang det virkelig var liv og engasjement, ikke minst i kommentarfeltet.
Kor e alle helter hen.. ? Kan en saktens spørre, men høye rop gir neppe noen svar.
Dette bildet husker jeg godt. Til og med skrive noen ord avslutningsvis. Så nå Thorfinn, har du virkelig sjansen til å takke for kommentaren min, fra febr. 2019 :) :)
Thorfinn B.
Oisann, da må jeg takke for både den gamle og nye kommentaren, Roar. Hyggelig at du trekker et gammelt bilde frem i lyset igjen :-).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu